Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleoleole

nie czuje kiedy facet konczy we mnie....

Polecane posty

Gość ja czuje
tak mi sie wydawalo,jednak zwatpilam po Twojej ostatniej wypowiedzi;) Taki obeznany:P

Gość oleoleole
tworek- o jakim srodku do wstrzykiwania mowisz? powaznie?? w sexshopie to mozna nabyc?? brzmi niezle....

Gość oleoleole
halohalohalo

mozna nabyc albo samemu zrobic z malej ilosci (szczypta) sody oczyszczonej rozpuszczonej w zelu KY ;) Polecam jednak poprosic lekarza o recepte albo zapytac w aptece o gotowy preparat

Gość oleoleole
eeeeeeeee rezygnujee

Gość gość
Seks smakuje wyśmienicie gdy traktuje się jako coś ekstra. To najprzyjemniejsze czego kiedykolwiek doświadczyłam. Wspólnie z moim chłopakiem odkrywamy tę przyjemność. Za każdym razem jest to dla mnie przyjemniejsze. Na początku delektowałam się podnieceniem, dotykiem. Właściwie po tym jak odstawiliśmy prezerwatywy poznałam co to orgazm. Czuję większą bliskość, czuję że jest cały mój. Sprawia mi przyjemność nawet najmniejszy *******arastające podniecenie w moim chłopaku, robi się coraz większy, czuję jak wypełnia mnie sobą, Doskonale wiem kiedy zbliża się jego orgazm, mocniej mnie przytula, coraz bardziej mnie wypełnia, czuję go w sobie coraz mocniej, czuję jak pulsuj****ardzo mnie to podnieca. Całuje mnie, jestem wtedy bliska orgazmu. Dostaję orgazmu gdy wypełnia mnie swoimi soczkami, czasami chwilę przed albo po... podczas jego orgazmu czuję, że wypełnia mnie wtedy najbardziej jak to możliwe, wypełni mnie swoim ciepłem. To jest tak, jakby się rytmicznie powiększał, zatapiam się w przyjemności. Świadomość że mój chłopak ma orgazm powoduje we mnie eksplozję przyjemności. Sprawia mi przyjemność gdy czuję jego orgazm, wtedy jego ciało pręży się, drży i jestem całkowicie wypełniona jego męskością, całkowicie. Nie biorę pigułek antykoncepcyjnych obserwuję swoje cykle, co miesiąc mamy 16 dni (2x po 8 dni) na całkowicie naturalny super seks.