Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleoleole

nie czuje kiedy facet konczy we mnie....

Polecane posty

Gość ja tylko sie pytam
moja siostra stosuje plastry i nie jest z nich zadowolona, bo ciagle boi sie ze sie odklei a do tego robia jej sie takie brudne otoczki wokol plastra

mnie narazie dziecko spędza sen z powiek....\"ja tylko sie pytam \" ile masz lat jesli moge wiedzieć?:) chce pospekulowac dalej tym razem na temat \"kiedy w koncu dojrzeję do macierzyństwa\":P ja czuje >>> niby nie są aż tak mało wytzrymałe ale kto by tam ryzykował:)

Gość ja czuje
czyli tabletek nic nie przebije;) Narazie uciekam obudzic moja druga poloweczke;) Jak sie uda to wroce pozniej;) Jak sie nie uda go rozpalic to zaraz wroce:O

Gość ja tylko sie pytam
Mam 24 lata i wlasnie skonczylam studia, od pol roku pracuje ale to nie jest praca o ktorej marzylam (nie w zawodzie), raczej taka dla zabicia czasu i dorobienia sobie kilku groszy. Jestem z moim lubym od 7 lat, razem mieszkamy i bardzo sie kochamy:):) (ale ladnie zrymowalam hihi). Moj Misior ma dobra prace i zarabia (moze nie kokosy) ale tyle ze spokojnie mozna sobie zyc, wiec gdyby pojawila sie dzidzia to nie bedzie wiekszych problemow....choc prawde mowiac nie planujemy jeszcze (tak swiadomie) dziecka

Gość ja tylko sie pytam
a ty Mia ile masz lat? dlaczego dzicko spedza ci sen z powiek?:) nie jestes jeszce gotowa psychicznie czy raczej hmm materialnie?

hmmm...nie mogę się doczekać aż dojdę do takiej sytuacji jak ty:) poważnie...do momentu kiedy wszystko się układa, jestem po studiach, tylko ja i on na swoim:) pozazdrościć....

zaczynam drugi rok studiów, wiek 20, mieszkam z rodzicami, zero persperktyw na razie i zero złotych w kieszeni więc sama rozumiesz:)

Gość ja tylko sie pytam
Mia wiec naprawde nie masz sie co spieszyc, lepiej sie jeszcze troche pozabezpieczajcie:D

Gość ja czuje
juz jestem:classic_cool:widze ze nic sie za bardzo nie dzialo jak mnie nie bylo;)

Gość ja tylko sie pytam
ja czuje-> i co i co??? bylo cos?? :) a tak w ogole dziewczynki to jakiej porze dnia (lub nocy) macie najwieksza ochote na sex??? bo ja ok 16-18.... juz mi mija:P najgorsze jest to ze moj Misior najbardziej jest napalony z rana (jak sie obudzi) a ja wtedy zupeeelnie nie mam ochoty:(

Gość oleoleole
hmm tez biore tabletki i wlasnie z ta ochota na seks to troche kiepsko:\ niezaleznie od pory dnia. o dziecku tez nie mam narazie co myslesc bo ma 18 lat.

Gość oleoleole
i sperma zawsze wyplywa!!

Gość oleoleole
dlatego jak kocham sie gdzies w "plenerze" to uzywam dodatkowo gumki

Gość ja czuje
bylo ... i to jeszcze jak;) Od razu mam lepszy humorek;) Ja tez uwielbiam wieczorem lub w ciagu dnia, tak niespodziewanie. On lubi z rana, tak jak Twoj, chyba wiekszosc facetow tak lubi:) Ja juz nie pamietam kiedy to robilismy po ciemku ( w nocy). Tez tak macie ze jak czesto sie nie kochacie to pozniej jestescie zmierzle i sie o byle co czepiacie swoich facetow?

Gość ja czuje
oleoleole ja mialam 16 lat jak zaczelam brac tabletki. Pewnego pieknego dnia poszlam po recepte , a moja lekarka na urlopie wiec musialam isc do innego lekarza. Jaki on mi wyklad dal:O Ze przed pierwsza ciaza nie mozna, ze w takim wieku nie mozna, ze po 4latach nastapi zanik jajnikow:O Tak mnie nastraszyl ze przerwalam w polowie paczki ( bralam na uregulowanie okresu). Jednak tabletki to najlepsza rzecz dla kobiety. Ja osobiscie mam bardzo bolesne miesiaczki, nocami wymiotuje, w dzien sie z lozka nie ruszam. A jak biore tabletki to nic a nic nie czuje ze to te dni:D Wiec znowu je biore:P

Gość ja tylko sie pytam
gdy bralam tabletki to moje libido zdecydowanie spadlo, potem bylo lepiej ale balam sie troche bo z samymi gumkami to troche strach, a teraz kiedy nie boje sie o ciaze to ochote mam znacznie znacznie wieksza:D no i zdecydowanie jesli za dlugo nie bylo ten-tego to jestem jakas taka nabuzowana i nerwowa:)

Gość oleoleole
lekarz ktory straszy (w dodatku tak mloda dziewczyne) w ten sposob zamiast doradzac czy normalnie ostrzegac jest jakis nienormalny. po takiej akcji mozna nabyc sie lęku przed ginekologiem i nigdy nie pojsc juz na wizyte...brrrr

Gość oleoleole
ja biorac tabletki tez bardzo dobrze sie czuje..nie mam napiecia przedmiesiaczkowego itd.. jedynym minusem jest minimalny spadek libido. teraz tabletki nie powoduja juz az tylu skutkow ubocznych. moj kochany tez ma wielka ochote rano...zaraz jak sie przebudzi:)

Gość ja czuje
moj juz wie: zaczynam byc zmierzla wiec czym predzej musi sie za mnie zabrac:P ole moja siostra (aktualnie ma ponad 30lat) w wieku 18 poszla do ginekologa (rutynowe badania). Zawsze szybko sie podniecala, wystarczylo ze ja facet za reke zlapal;). Tak sobie lezala u tego lekarza,on ja zbadal, po czym powiedzial ze zadna dziewczyna jeszcze tak sie nie podniecila na jego widok. potem przez 10lat u ginekologa nie byla:O

a po co masz czuc ? :) powedz mu zeby ci sie spuszczal na brzuch lub piersi, a wtedy poczujesz ;)

Gość ja czuje
dzisiaj mialam na brzuch:P

Gość oleoleole
ja czuje zazdroszcze Twojej siostrze.. moj musi sie za mnie bardzo dluuugo zabierac az nabiore ochotki

Gość oleoleole
Tworek czasem tak sie spuszcza owszem ale zastanowilo mnie to bo sam mnie o to pytal

Gość ja czuje
ole - my to mamy po tatusiu :classic_cool: mam nawet wiekszy temperament od mojego faceta:( To nie ja mu odmawiam a on mi... Dlatego teraz baaardzo zadko to wychodzi ode mnie. Nie chce juz sie tak czuc w momecie kiedy mowie ze nie:O Z drugiej strony to ze sie tak szybko podniecam daje "male" urozmaicenie bo raz jest dlugi stosunek a raz kilkuminutowki, przy ktorych prawie od razu dochodze. On tez jest wtedy zadowolony bo wiadomo ze faceci nie przepadaja za dlugimi stosunkami;)

Gość oleoleole
ja czuje- czy ja wiem czy nie lubia... moj chlopak jest mi czesto wdzieczny ze tak wszystko maksymalnie przedluzam bo po tym jest naprawde silny orgazm:) chociaz czasem mi tez sie podobaja szybkie numerki. zalezy od sytuacji

mozesz sobie wstrzyknac taki specjalny srodek ktory reaguje na sperme, tzn. pieni sie na kontakt. Po wytrysku uslyszysz szum jak od wody mineralnej, przyjmne uczucie wyplenienia piana, i lekkie mrowienie babelkow gazu .. Moze to byc naprawde przyjmne ;) Zwlaszzca wtedy jak spermy bedzie duzo, mozesz sama dostac cos w rodzaju kobiecego wytrysku ;)

Gość ja czuje
ja nie lubie przedluzac, zawsze jak mnie piesci prosze go zeby juz we mnie wszedl;) Dzisiaj sie wszystko odbylo bez penetracji bo mi powiedzial ze nie wejdzie we mnie:O ale za to tym bardziej tego pragnelam i tym wiekszy mialam orgazm:) Ale tak jak mowisz sytuacja,czas itd to duzo robi:)

Gość ja czuje
tworek a Ty kobieta czy mezczyzna;)?