Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy dobrze trafilam..

do facetow ktorzy nigdy nie mieli kobiety...

Polecane posty

czy jest tu jakis nieruszony facet...? moze to smieszne ale od zawsze krecili mnie tylko tacy kolesie....taki dla ktorego moglabym byc pierwsza we wszystkim...w milosc,w lozku... i przede wszystkim w sercu.... choc sadzac po wieku w jakim zyjemu powinnam urodzic sie w innej opoce...

Gość trust me
szukaj takiego z sercem wiernego, dla ktorego bedzie naj i w sercu na zawsze i wsdzie, do konca:)

hmm dodam jeszcze jedno do pytania: nienaruszony, ale przystojny a nie brzydki i niski??

hmm....romantyczka tez ale przede wszystkim mam takie jak widac moze dla niektorych dziwne zasady....

jest nick: niski i brzydki cechy szczególne: wyjątkowa brzydota fizyczna i psychiczna ale on psychiczny jest, więc uważaj :P

\'psychicznego to sobie znajdź w rodzinie stara i glupia dupo\' ale ja nie znam twojej rodziny, miernoto :P

Gość bvcer
mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny ..

ehh juz mnie to denerwuje :( tu ciagle ktos sie podszywa widac nawet moj poprzedni nick juz sie komus spodobal...

Gość normalnego
?? no to wychodzi ze brzydki niski i nudny ci nie pasi??

Gość normalnego...
moze byc poczwara byle byl nienaruszony tak??

ha:D nieruszony na gwarancji, przegląd u okulisty i dentysty zrobiony.... a czy przystojny???raczej niebrzydki...ale ja tutaj nie szukam kobiety....dla serca na pewno nigdy nie będziesz pierwsza bo musiałabyś chyba wybrać faceta , który nigdy nie widział ,zadnej kobiety no ale domyślam się o co chodzi więc, żeby to co czułem było odwzajemnione to nie...i chyba tyle na ten temat. Dziwne mam przeczucia co do tego tematu no ale zlęknionym barankiem też nie jestem.

\'i jeszcze raz powtorze-nie szukam przystojniAKA!!! chce normalnego faceta\' ale tu nie ma normalnego. Tu jest tylko niski i brzydki. On jest ponizej przeciętnej :P poszukaj na innym topiku :)

Gość mnbfh
a jesli jest piękny ,a nie jest przystojny cos jak michael owen?

oj no mówię o \"młodzienczej miłości\" czyli lizaniu loda przez szybę....bez skojarzeń:P no to taka kobietka chyba zagościła w sercu każdego..kolezanka z podstawówki, liceum, podwórka, tylko o to mi chodziło....

\'na pewno jestem brzydszy od ciebie niski i brzydki\' nie jesteś. TO JEST NIEMOŻLIWE, buhahahahaah :D