Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy dobrze trafilam..

do facetow ktorzy nigdy nie mieli kobiety...

Polecane posty

Gość normalnego...
bez odpowiedzi...hmmm

wiem ,że oto chodziło, może dałem zbędny komentarz i tyle.... no ale jak się człowiekowi przypomni jak się za kimś szalało to przeciez w pewnych momentach pieprzył się dzień z nocą:P

no nie!!!!! chyba wszedłem na \"swój\" poziom abstrakcji....miałem na myśli moment takiego zauroczenia ,że nie wiesz jaka jest pora dnia, nie jesteś w stanie określić trzeźwo pewnych rzeczy....powiedziałem jedno zdanie i teraz się tłumaczę😭:classic_cool:

Gość mnbfh
das-145 cm wzrostu

Firthlady-> strach się bać co by się stało gdyby z całym tym ekwipunkiem podskoczył:P

hehehe design mam dzis wyjatkowo spieprzony dzionek ale po tym co teraz napisales az mi sie buzka usmiala :D:D no ale wiem co miales na mysli skoro 170 to nie tak malo ;) a te koturny moga byc :D

cała przyjemność po mojej stronie:D kolejny dzien bez kobiety nie jest dniem straconym jest po prostu kolejnym dniem bez kobiety:P i od razu mi lepiej:) kogo ja oszukuję😭

Gość niski i brzydki to śmieć
nie interesuj się nim.

on w tym kapeluszu i koturnach śpiewa \'love meeee tenderrrr\' ma facet głos, nie ma co :( wygrywa wszystkie imprezy karaoke :P

w dowodzie jest napisane ,że rok produkcji 1983....ale tam to nawet wzrost mi się niezgadza więc.....:P

maly i czarny nie spadaj tylko wpadaj ;) ale bez uzalania! wogole to nie rozumiem czemu faceci maja takiego bzika na punkcie wzrostu,ja moze nie powinnam sie do tego przyznawac ale wcale nie nie przeszkadza mi to jakby facet byl nizszy ode mnie...moze dlatego ze lubie dominowac wiec ...dominacja wyzszosci jak najbardziej wskazana:D

\'pozniej okazało sie że jestem bublem i pewni ludzie bardzo chetnie mi to uswiadamiali (przez pewien czas). \' błędem było zaprzestanie :P

ehhh.... no ja jeszcze nie mówiłem ,ze jestem niski:P więc aż taki mały to nie jestem, dobry bajer to połowa sukcesu ja chyba nie posiadam tej drugiej:P imię się zgadza i stety bo całkiem ładne jest....

wysoki facet zwraca uwagę, jest posądzany od nadprzyrodzone właściwości w okolicach rozporka a w dodatku sięgnie wszędzie, przyda się w domu i ogrodzie...no skarb normalnie każdej szanującej sie kobiety:P

ja jestem czysty...zapraszam na mojego bloga www.darion.blog.onet.pl

Gość mnbfh
a za co ciągniesz?