Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZCD

NIEPŁODNOŚC

Polecane posty

Gość ZCD

JAK TO JEST ZE NIEMOZNA ZAJSC WCIĄZE?? JEST SIE NIEPŁODNYM??? NP JEZELI KTOS UZYWA PREZERWATYW A SĄ WPADKI A TU NIC Z DZIDZIUSIA. ALBO KOCHACIE SIE BEZ NICZEGO A NIEMOZECIE MIEC DZIECKA . CZY TO OZNACZA NIEPŁODNOSC

O niepłodności można mówić wtedy, gdy para współżyje regularnie przez rok i nie ma efektów.

Oczywiście bez żadnego zabezpieczenia:) A regularnie to oznacza ok 3 razy w tygodniu.

Jeżeli zdarzyła się wpadka i kobieta nie zaszła w ciążę to nie jest to jeszcze dowód na to że jest się bezpłodnym. My z narzeczonym nigdy nie stosowaliśmy żadnej antykoncepcji tylko stosunek przerywany i oczywiście też zdarzały się \"wpadki\" a w ciążę nie zaszłam ... Natomiast jak zdecydowaliśmy się na dziecko to za pierwszym razem nam się udało :)

Znacie jakieś miejsca, w których z owocnym skutkiem leczy się niepłodność. W kraju jest wiele klinik, ale najlepiej wybrać takie, które już ktoś sprawdził. Myślę, że na pewno wielu z was zna takie miejsce, więc może coś podrzucicie. No i chciałabym was zapytać co uważacie na temat różnych sposobów leczenia niepłodności.

Gość jasneżetak
Istnieje wiele klinik. Ja się spotkałam z kliniką Vimed w Warszawie. Wiem że wyróżnia ich specyficzne etyczne podejście do leczenia niepłodności małżeńskie i połączenie nowatorskich medycznych metod z naturalnymi. Myślę że warto się z tą kliniką skontaktować w razie problemów.