Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosc

Protest w Warszawie, sobota - 13.00

Polecane posty

Gość EWELINA KAROLINA A
no przeciez jakby IZRAEL nie zareagował, to w tej chwili mordowani byliby cywile izraelscy. Mieli na to pozwolić i powiedzieć, a może pogadamy z libańską organizacją terrorystyczną???? Próby rozmów były, ale nic z nich nie wynikło. Najlepszą w tym wypadku obroną był atak.

Gość wlasnie
kto tu atakuje a kto sie broni, bo ta obrona izraela za ktora tak obstajecie to zwyczajny atak

Gość ahaahha
z niektórymi się nie da rozmwiać jak np. z Hitlerem. Niech sie bronią

Gość dosc
porwanie tych 2 zolnierzy, mialo na celu zmuszenie izraela do wypuszczenia z wiezien palestynskich kobiet i dzieci

Gość dosc
to nie byl zamach na cywili, jednak izrael sprytnie wykorzystal to jako od dawna wyczekiwany pretekst... kto chce ten znajdzie

Gość Polski Goj
co syjonisto musiałes sie podszyć bo intelgentnie przedstawiona prawda w oczy kole??wiem ze dla was jestem mniej warty niz zwierze,natomiast wasi koraniczni sąsiedzi zalewajacy europe zgodnie z koranem muszą mnie zabić jesli nie przejde na ich wiare lub nie zaczne składać daniny,takzę zrozumcie ze nie pałam sympatią ani do zydow syjonistów ani do arabów islamistów ale mimo wszystko zycze wam pokoju,zwłaszcza ze Izrael i Liban to piekne państwa i szkoda je tak demolować w imie religijnych syjonistyczno/islamistycznych bzdetów na których zarabiaja producenci broni

Gość dosc
popieram

Gość do dość wiesz co
to jedź do Izraela i Libanu negocjować, zamiast protestować. Duzo fadasz , a mało robisz. Ps. Zostawiłaś męża w Libanie.

Gość dosc
zeby dac wam spokoj, przeprowadzam sie tam gdzie sa istoty myslace - z pozytkiem dla was i dla mnie

Gość dosc
jezu, czemu kazdy z ty mezem to sa moje poglady, interesuja sie tym konfliktem i zadalam sobie sporo trudu, zeby wiadomosci czerpac zroznych zrodel, nie tylko z tych a la mosad polskich

Gość Polski Goj
portal hotnews tak przy okazji to wyjatkow stronnicze zródło informacji :P

Gość dosc
no comment wiem, ze sie powtarzam, ale mam nadzieje, ze pewnego dnia obudze sie i na swiecie bedzie pokoj, nikt nie bedzie walczy w imie jakichs bzdetow i falszywych celow

Gość Polski Goj
niestety,to nierealne,zwłaszcza w swiecie zydowsko-arabskim,oni maja taka mentalnośc :)

Gość upupupupupupupup
ciekawy temat

Gość ciekawa baba
stronnicze zródło informacji ???? Nawet jeśli to co z tego??? Zdjęcia są oryginalne a poza tym takie same były we wszystkich wiadomościach w tv tego dnia... 3/4 ofiar ze schronu to były dzieci :-(

Ja nie pójdę choćby dla tego ze będę w pracy. --> ciekawa baba Takie są \"uroki\" wojny ze gina na niej niewinni. :(

Gość Popieram
Trzeba wreszcie skończyć z tym bestialstwem Izraela ! To BESTIE !!!