Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila szaleństwa

kiedy kobieta ma okres...

Polecane posty

Gość chwila szaleństwa

co sądzicie o seksie podcxzes okresu? zwracam się z tym pytaniem do pań i panów :)

nie mam nic przeciwko. on sam to zaproponował wiec śmiem podejrzewac ze on też:) kiedyś mnie to nie tyle brzydziło( w końcu to nie ja się tam pcham) ale krępowałao...ale teraz....co mi tam.

Gość kocham to
wachac kobieca pieczare podczas okresu

Gość chwila szaleństwa
może i bylo milion takich tematow ale ja nie mialam okazji ich przeczytac... troche kultury i zrozumienia :P

trzeba szanować to że ktoś jest tu pierwszy raz i grzecznie odpowiadać nawet sto razy na to samo pytanie:P

Gość łopata*
więc ja sie troche wstydze ,ale mojemu facetoi to nie robi roznicy ,..mowi ze dobry marynarz nawet po czerwonym morzu popłynie:P

Gość to zboczeniec
twoj facet to zboczek, pewnie sie masturbuje po parkach

to zboczeniec, a ja sie ostatnio w parku kochalam (z mezem zeby nie bylo). Masz cos do parkow ze tak gadasz???? park to fajna sprawa..swieze powietrze, przestrzen i wogole ...

Gość chwila szaleństwa
dzieki za wsparcie i zrozumienie Mia :) moj maz chce zebysmy sie tak kochali ale ja mam sprzeczne odczucia... nie wiem co mu odpowiedziec :/

chwila szaleństwa, ja nie mam nic przeciwko kochaniu sie podczas okresu. Najlepiej pod prysznicem zeby nic nie za brudzic i nie w drugi dzien (bo mnie na przyklad za bardzo brzuch w 2-dzien boli i za mocne krwawienie). Dla mnie mozesz sprobowac a jak sie nie spodoba to nie powtorzycie tego po prostu.

Gość oleoleole
latwo wtedy o zakazenie... mi zdazylo sie raz, pod koniec. krwi prawie nie bylo. mozna tez kupic specjalne tampony...

ej nie ma problemu powiem wam tak jedna z moich dziewczyn miala tak że jak się już pobudziła to przestawało lecieć i było spoko droga to robiła w ten sposób że przed tym jak miałem w nią wejsc to dopiero wtedy wyciągała tampon zawijała szybko w papier i ja wchodziłem i tez bylo calkie m fajnie a teraz z żona to tylko musze uważać by nie pobrudzić za wiele poza tym to da się zmyć to wszak nie farba olejna. Pozdrawiam wszystkie panie które daja podczas okresu. Nie mowię jednak że to jest takie fajnie po prostu moja opinia można i owszem ale to juz zależy od podejścia partnerów. Bo z niektórymi to sie wogóle nie da w te dni nawet porozmawiać!!! hahaha

co za roznica? ;) Taki sam problem macie z kazda inna wydzielina ciala? ;P Kobieta czy to podczas okresu czy w dobrym nastroju ;> wyglada w lozku tak samo...

Gość To sie nazywa
"na indianina" ...