Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz

myslalamz e duzo o tym wiem - PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość pierwszy raz

jak to powinno wygladac? zawsze myslalam ze wiem co i jak, ale jak juz do mnie dotarlo ze ten czas eiz zbliza to stweirdzilam ze nie wiem co mam robic. Chyba nie bede lezala jak kloda i czekala az facet cos zrobi? co powinnam robic? jak sie zachowac? jak sie przygotowac? Pomozcie bo ja sie boje tegio pierwszego razu a to chyba niedlugo.. chce tego ale sie boje ze wlasnienie ebde wiedziala co robic.

Gość patinka__20
po pierwszenie denerwuj sie, ierwszy raz ma byc mily wiec badz odprezona. za wczasu pomysl o antykoncepcji , ja osobiscie doradzam pojscie jaknajszybciej do ginekologa zeby cos dobrl dobre dla twojego wieku i potrzeb. a jak sie zachowac? najpierw zacznijcie powoli tak jak zwykle kiedy sie clujecie itd, ale zrob jakis smielszy ruch, cluj chopaka namietnie w usta, szyje, jesli ci nie przeszkadza mozesz terz uprawiac sex oralny, jest swietny jako pieszczoty(zrob mu lodzika), mow mu ze ci z nim dobrze ze jest wspanialy, i pamietej rozluznij sie:) i zeby bylo fajniej to jakas nastrojowa atmosferke proponuje ;) powodzenia :*

Gość patinka__20
jak juz zaczniecie to samo pojdzie :) chlopak tez jego 1 raz bedzie?

Gość pierwszy raz
w teorii to wszytsko jest takie proste :D kurcze a ja dalej nic nie wiem :D czekam na wiecej wypowiedzi i dziekuje za poprzednia :)

Gość pierwszy raz
nie, to nie bedzie jego 1 raz, moze to dobrze bo jakos to zawsze latwiej bedzie przynajmniej jemu :)

Gość patinka__20
a co dokladnie chcialabys wiedziec? ta bedzie latwiej ci cos napisac:)

Gość patinka__20
chodz na gg 3286671

Gość pierwszy raz
hmm no sama nie wiem. po prostu jak juz sie zacznie to co dalej? Mam ze sie tak wyraze 'rozbierac' siebie czy faceta ? czy jak to wyjdzie? a potem co? Jakies specjalne pocalunki czy co? Ja naprawde sie pogubilam :P I ile czasu mniej wiecej trwa zanim 'to' sie stanie , ile czasu twra calosc?

Gość patinka__20
chodz na gg 3286671

Gość a co tam duzo o tym myslec
...zdejmujesz majty, a potem samo wszystko sie uklada 🖐️