Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gennie in Bottle

poznalam go w samolocie.... i co dalej ??

Polecane posty

Gość Gennie in Bottle
a wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze?.... tu w polsce mam chlopaka... fakt faktem nie uklada sie nam najlepiej, nie bylo mnie w kraju 3 miesisce i niewidzielismy sie przez ten czas.początkowo tesknilam za nim, ale teraz wydaje mi sie ze tylko z przyzwyczajenia, bo po 2 miesiacach juz nie tesknilam za min tak bardzo... Teraz póki co dalej sie spotykamy (chyba z przyzwyczajenia)...ale nie moge przestac myslec o tamtym moim szwajcarze... ehhh :(

Gość chouchou
szwajcarzy rzadza ... ;)

Gość beskid_
Biedna Polka :O Omamił ją szwajcar w samolocie, a ona zaraz będzie się z nim pokochać w liniach Swiss. To tylko zauroczenie, spodobał ci się i nic więcej. Chciałabyś poznać jaki jest w łózku, ok droga wolna, ale związku z obcokrajowcem nie zbudujesz.

Gość oj drooogaaaaaaaaa swiss
jak chcesz tu do niego przyjezdzac, to sie na duze wydatki przygotuj!tu sie za wszystko placi i wszystko pod kontrola, ale ladnie jest, przyznam. Tylko oni maja specyficzna, mentalnosc, kraj dobrobytu, lek przed obcymi....nie masz sie co wstydzic Polskik, sory, ale jak nie rozumie, to sie do zycia nie nadaje. Tu jest wszystko inaczej, musi sie z tym liczyc.Tak wiec zrob mu pierogi alboo bigos, pokaz mieszkanie w bloku i niech sie uczy zycia. Nie kazdy kraj mial swiety spokoj przez cala swoja historie i profity z wojen...

Gość Yan
Naiwną sobie znalazł, 23 letnią Polkę, na seksik! Hhahaha

Gość Gennie in Bottle
czemu zaraz naiwną?... a moze to ja chce go zaliczyc :P dlaczego z obcokrajowcem nie da sie zbudowac związku? czy oni są kosmitami? chyba nie..

Gość gość
Łysy szuka Brunetki z lotniska Dalaman - Wrocław lądowanie 29.06.2015. Kiedy mnie odnajdziesz? Może ktoś pomoże? może ktoś zna kogoś z lotniska, może z biura podróży.