Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RATUNKUuuuu

ŁAMIĄ MI SIĘ WŁOSY POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość RATUNKUuuuu

juz sama nie wiem co na nie stosowac:( macie jakies pomysly aby zapobiec lamaniu sie wlosow??:(

Mi na łamiące się włosy pomogła seria L\'Oreal Elseve (żółta)... stosuję szampon i maseczkę i efekty są super :) a rozjaśniam włosy regularnie od 6 lat więc nie muszę chyba pisać w jakim były stanie :)

podpisuje sie.Ta seria jest swietna.ja uzywam maseczki i jest rewelacyjna.Naloz ja na umyte i wytarte recznikiem wloski,owin wlosy folia aluminiowa i na to recznik i trzymaj maseczke na wlosach nawet godzine a potem z myj.Zobaczysz jakie twoje wloski beda miekkie.

sprobuj jedwabiu do wlosow farouka biosilk. jest naprawde swietny. tylko ze maly 15 ml za7-10 zl. nalezy pytac u niego w hurtowniach kosmetycznych lub u fryzjera

Gość RATUNKUuuu
dzieki:) czyli zolta seria elseve plus jedwab:) napewno wyprobuje skoro radzicie🌼 jedwab mam bo stosuje na koncowki:) to zaraz pobiegne po szmpon i maske:) a dlugo czekalyscie na efekty?? pozdrawiam i dziekuje:

po tej maseczce sa juz efekty po pierwszym uzyciu.Zobaczysz jakie wloski bede miekkie.Tylko zrob tak jak Ci pisalam.Zaloz folie.A jedwabiem mozesz smarowac cale wloski nie tylko koncowki.Tak mi doradzila moja fryzjerka

Gość RATUNKUuuu
agula>>dzieki bardzo od razu zastosuje:) a tak abstrahujac od tematu lamania:) moze macie do polecenia jakis ladny odcien ciemnego brazu?? szukam ladnego koloru farby do wlosow...mam swoje brazowe ciemne ale szukam jakiegos ladnego odcienia ktory doda im glebi...