Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dół w dole

moja tragedia- ale da się zyc

Polecane posty

Gość dół w dole

Co nalezy zrobic w sytuacji, kiedy matka sypia z moim narzeczonym? Matka ma 42 lat a ja 23. mam narzeczonego w wieku 30 lat, jest po rozwodzie, nie ma dzieci. Spotykamy się od 2 lat i poprosił mnie o rękę.Zgodziłam się i jazkze było moje rozczarowanie gdy spotkałam ich w kuchni przytulonych, całowali sie, mama robiła obiad, on szedł robic chyba kawe czy coś, a ja spałam bo mnie głowa bolała, Jednak sie przebudziłam idąc po wode do kuchni by sie napić. No i tak sobie szłam wolno i wtedy ich widziałam. On jaby ja gładził po posladkach, plecach, włosach. Wiecie ja nawet nie wiedziałam czy to sen, niewiedziałam co mam zrobić. Osłupiałam, oczy przecierałam a ręce mi drżały, pot obleciał, straciłam miłośc, straciłam zaufanie do matki. On i ja mieszkamy w jednym domku od 7 miesięcy, przeraza mnie mysl ze mogli sie kochac. Dlaczego? Dlaczego matka to zrobiła? Dlaczego chłopak to zrobił? Plany o slubie prysneły. Co wy o tym sądzicie? Powiem co zrobiłam, powiedziałam "o co tu chodzi, co sie tu dzieje". mamrotałam, a oni odskoczyli od siebie, speszeni, ale wcale nie przestraszeni. Wiecie co się stało potem? Mama wycedziła zacytuję"córus , dobrze ze to się wreszcie stało, nie umieliśmy ci tego powiedziec, łączy nas wielkie uczucie, kochamy się i sypiamy ze soba".Stała spokojnie . bez stresów, on ja obejmował. Drań, kurcze jak mozna. Moja mam zmieniała facetów ciagle ,ale nie sądziłam ze zabierze mi przyszłego męza. Płakałam, pytałam a co ze slubem. jak tak mozna było. No cóz, moj tchórzliwy narzeczony specjalnie sie nie tłumaczył. Mieszkaja tam razem nadal, zyją sobie bez ślubu i nie wiem czy mają go, czy planują. ja urwałam kontakt, wyniosłam się , wynajełam stancję i mam pracę. mam swoj pokoik, komputer, zyję sobie dla siebie. Nie mam nikogo, znalazłam lepszą prace, jako pomoc w Biedronce. jakoś wiąże koniec z kocem. Od 3 miesięcy nie mam kontaktu z "z rodzicami". Dziwię sie ze nie popełniłam samobójstwa, i cieszę się ze nie znalazłam ich razem w łózku.

Gość Trzymaj się
Trzymaj się, zrobiłaś to co powinnas w tej sytuacji. Pewnie znajdziesz kogos lepszego.

ojjjjjjjjj Miałaś racje tylko tyle ze ja jak wpadła bym w chisterie to pobilabym tego nażyczonego a w sumie dobrze ze dowoedzialas sie teraz niz po slubie.. on juz byl raz zonaty i moze ta 1 zone tez zdradzał albo moze szukal mamusi. Twoja mama postapiła paskudnie

Gość dół w dole
Mama to poprostu :O zmieniała facetów i dlatego zrobiła to, nie umiem w to uwierzyc, tzn emocje nieco opadły, ale w momencie wejscia do kuchni nie umiałabym pobic jego , gdyz mnie poprostu zamurowało, jakoś dziwnie wryta stałam, zapocona, serce biło, drazły ręce, byłam bezsilna, omamiona jakby.

Gość to prowokacja jest
:o

Gość Trzymaj się
Masz szczęście, że się w porę zorientowałaś, moja znajoma żyje w takim trójkącie ze swoją mamusią i mężusiem od lat. Wszyscy wiedzą oprócz niej.

ojjjj :(:(:( przykro mi.. takie sytuacje naprawde nie do pozazdroszczenia. dobrze ze urwalas kontakt ZAsługujesz na kogos Lepszego 3maj sie

Gość dół w dole
cięzko się samej utrzymac, ale to było do wyboru albo samobójstwo. Wybrałam biedę , niz smierć. Cięzko pracuję , ale nie mam wyjścia. Nie mam partnera, moze kiedys. Jestem młoda więc mam czas. Mam maturę , nie mam studiów. Moze kiedys pójdę jak będzie mnie stac. Narazie leczę psychikę po tym.

Gość nov
Boże czy Twoja rodzina jest jakas patalogiczna? To az niemozliwe....MAMA?????????????????? strasznie współczuje....

Gość h-mm
i Ty masz jescze wątpliwości ? Kogo wybrać ?-oto jest pytanie ,zapyta j mamę