Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benga

wypadające włosy

Polecane posty

Gość benga

cześc. mam problem z wypadającymi włosami. czy ktoś zna jakieś sposoby albo środki, aby temu zapobiegać?

Gość przede wwszystkim
musisz zrobić podstawowe badania, włosy nie wypadaja tak po prostu, mozesz mieć anemie, brak witamin czy cos podobnego. Co osłabia twoje włosy. Stres również moze miec na to wpływ. Wiec zacznij od zrobienia badań i przesledź swoje nawyki dotyczace całego dnia: sposób odzywiania, czy sie ruszasz, czy we włsciwy sposób myjesz włosy-zbyt goraca woda szkodzi, czy spisz dostatecznie długo, to wszystko ma wpływ na nasze włosy. Postaraj się zmienić złe nawyki jesli je masz, bo żaden preparat doustny ani kosmetyk ci wtedy nie pomoze. Dobrze na włosy wpływa masaż skóry głowy, tylko badz ostrozna zeby nie zadrapac się. Wystarczy piec minut, dobre tez na odprezenie jest taki masaż. Co do kosmetyków to spróbuj serii radical ze skrzypem polnym, ja mam tylko mgiełke ale jest bardzo dobra, a słyszałam ze reszta tez jest dobra

Gość farbka
mi kurcze po ostatnim farbowaniu zaczely strasznie wypadac... :0 az sie boje bo dawniej mialam o wiele gesciejsze wlosy. Juz od dawna prostuje wlosy, przez to staly sie cienkie i teraz wygladam jakbym miala mniej wlosow.. Do tego teraz to farbowanie. Zawsze farbowalam z Garniera i nic mi sie nie dzialo, skusilam sie na Welle i teraz zaluje, bo nigdy wlosy mi tak nie wypadaly! szooook

Gość lr.paulina
Na wypadające włosy najlepsza jest kuracja L-Recapin niemieckiej firmy LR, która zmniejsza wypadanie włosów i wzmacnia cebulki, polecam, cena takiej kuracji 169 zł