Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Dora*

POMÓŻCIE - CZERWIENIĘ SIĘ...

Polecane posty

Mam problem odkąd pamietam, zawsze się czerwienię jak jestem w miejscu publicznym i na mnie ktoś patrzy, albo przemawiam, albo nieraz coś ktoś do mnie mowi i się patrzy. Nieraz idę ulicą i się zaczynam czerwienić. To chyba na tle nerwowym i to, że jestem nieśmiała. Oczywiście nieraz zdarza mi się ujść pez zaczerwienienia, ale to rzadkość. Słyszałam jeszcze, że jak ktoś ma cerę wrażliwą to ma większe ku temu skłonności. Skóra sama mi czerwieniej gdy piję alkohol lub jak jest sztuczne ogrzewanie. Ma ktoś podobny problem, że się czerwieni z byle powodu? Czy to u lekarza czy to w pracy czy gdzie indziej. czy są na to jakies leki, słyszałam, że kremy są jakieś od zaczerwienionej skóry i jakieś tabletki od rumieńców, proszę o porady.

Gość ggg
na pocieszenie : ja tez tak mam.. ale nei wiem co pomaga.. czasami tuz przed tym jak wiem ze zaczne sie czerwienic.. ( nawet jak spotykam kogos , zwykla kolezanke lub kolege na ulicy to sie czerwienie) nastawiam sie odpowiednio - jak mam np mowic cos na forum to sie nastawiam tak ze mysle o tych ludziach, ze np mniej wiedza ode mnie wiec to co powiem bedzie wazne itepe...

Dzieki za odpowiedź. Ja teżnieraz jak mam przejąć głos lub coś podobnego, to \"zaciskam zęby\", oddychnę se głęboko i próbuję panować nad wszystkim, ale nieraz i to zawodzi..... Wystarczy, że ktoś się czegoś pyta i już burak....

Gość PONAWIAMMMM