Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimnastyczka

Nowe pozycje mile widziane

Polecane posty

Gość gimnastyczka

Witajcie :) Mam nadzieje ze mi pomozecie i podsuniecie mi jakies nowe pozycje sexualne , gdyz bardzo nie lubie rutyny podczas stosunku :( Wydaje mi sie ze probowalam juz wszystkiego ... ale tak naprawde to mam nadzieje ze mnie czyms zaskoczycie :P Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)

Gość G.K.
to moze powiedz co juz spróbowałas, nikt tu nie jest jakims medium zeby wiedziec jaki jest stan Twojego pozycia seksualnego

Gość Gimnastyczka
Do G.K. nie oczekuje od nikogo aby byl medium i nie moge dokladnie okreslic sie jakich pozycji juz probowalam wiesz to trudno powiedziec , i wymienic wszystke chyba nikt nie jest w stanie to spamietac !? Postaram sie przyblizyc Ci kilka m.in. pozycja krzesełkowa , na łyżeczke , na stojąco klasyczna, na jezdzca, na swiece , 69, na pieska , konesera itp. Masz cos co moze mnie maxymalnie zadziwic;)

Gość ostatnio ...
modna pozycja na batmana :P

Gość Gimnastyczka
heh co do tej pozycji na batmana to wszystko super!! tylko ze jest drobny problemik wytlumacz mi jeszcze na czym ona polega :) :P ...

Gość Gimnastyczka
:):):):):) Podejrzewam ze pomimo moich 48 kg to byl by moj ostatni skok ... no chyba ze zmienila bym partnera :):):) Ale tak bez zartow to pytalam powaznie o te nowe pozycje .....

Gość hmhmhm
wlasnie tez jestem zainteresowana jakimis nowymi pozycjami do tej pory na jezdzca czasem klasycznie od tylu z boku...same "zwyczajne";)

Gość Gimnastyczka
Ja wciaz eksperymentuje ale coz jak nie moge wymyslec zadnej nowej pozycji to dla urozmaicenia wymyslam nowe miejsca :P To wiec ostatnia kochalam sie z chlopakiem w samochochodzi na wjezdzie do lasu jak jechalismy do babci na obiad :P Troszke sie spoznilismy no ale trudno byly korki heheheheh Niedawno ubzdural mi sie sexik na swiezym powietrzu na podworku za domem :p I wiecie co ta adrenalinka naprawde dodaje smaku :P Polecam:P

Gość anka_23
dobrze kombinujesz, poeksperymentuj z gadżetami i przebierankami może inne miejsca w domu szafka, bok łóżka (sądzę że próbowałąś wszystkiego) może panowie się wypowiedzą :)