Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarolina

moze doradzicie? zapraszam

Polecane posty

Gość kaarolina

witam:) we wrześniu ide na wesele kuzyna i mam problem z ubiorem.Chodzi o to, ze w kazdej sukience wydaje mi sie , ze wygladam tak jakby na mnie wisiala i podkresla moja "chudosc". Jestem dosyc wysoka mam 174cm wzrostu, 51 kg:( chudziutka w pasie jakbym go nie miala;) ogolnie szczupla gora, maly biust, chude rece, biodra i nogi juz nie takie chude. 82-63-90 Jaki kroj sukienki bylby dobry, jaki kolor?? Jakie buty, dodatki?:)Makijaż? Mam ciemny brąz wlosy troche za ramiona, raczej jasna karnacje ale mysle ze sie troche opale do tego czasu, piwne oczy. Chcialabym zaskoczyc swojego chlopaka;)) bede wdzieczna za rady:)

Gość Forum Moda i ubiór

Gość na golaska zasuwaj
bedziesz orginalna no ewentualnie pomaluj sie sprayem na pomarńczowo :)

Gość kaarolina
tu jest forum ogolne i moge pisac tu zwlaszcza ze tu wiecej osob siedzi i wiecej moze doradzic. a z tym sprayem to mnie niezle ktos rozbawil:)

Gość no dobra pomaluj sie
w kolorach tęczy bedziesz taka radosna jak skowronek na wiosne :)

Gość no w pasie to nie taka
chudziutka jestes, ja mam podobne wymiary, tylko biust troche wiekszy, kazda sukienka wyglada na mnie dobrze i na tobie tez bedzie bo szszupla jestes. Proponuje dopasowana gore,na ramiączkach, dekolt,ale taka zeby sie dalo stanik push up zalozyc, rozszerzana do dolu, dlugosc do kolanka, obcasy.

jesli chodzi o makijaz to najlepszy dla Ciebie bedzie w chlodnej tonacji np blekity, zielen, dlatego ze oczy i wlosy masz cieple, trzeba dodac kontrast szkoda ze Cie nie moge umalowac :( aha i roz na policzki tez w tonacji zimnej :) a sukienka- podobna zasada jak w makijazach, jasniejsza u gory a ciemniejsza na dole zatuszuje wieksze biodra, stanik jakis push-up i bedzie cool :)

Gość a moze ona ma własne cycki
ładne i duze i nie trzeba jej sie wypychac wata :-0 mow za siebie :-0 nie akładaj zadnych sztucznych cycków to obrzydliwe :-0 małe tez bywa ładne

Gość kaarolina
bo jak sie poda wymiar pasie to sie nie wydaje ze taka chuda:) a jak na siebie patzre to tragedia moze dlatego ze chyba jakas dluga jestem od pasaw gore:( dzieki za rade myslalam wlasnie zeby byla rozszerzona byla:) myslalam tezo sukience cos w stylu lat 60-tych taka odcinana pod biustem ale sama juz nie wiem:)

nie ma duzych skoro ma 82gore. to nie sa duze piersi, wiec push up sie przyda,nie widze w tym nic obrzydliwego, bedzie ladnie wygladac, od co

Gość sztuczne cycki sa obrzydliwe

push up to stanik a nie sztuczne cycki niedoinformowany jestes

Gość kaarolina
push up na pewno sie przyda:) piersi mam naprawde malutkie Nola dzieki:) oj tez bym chciala zeby mnie ktos umalowal:) moze zapisac sie na makijaz?:) lubie malowac oczy cieniami w odcieniach fioletu, rozu czy to do mnie pasuje?

Gość to to samo
co sztuczne cycki stanik nabuzowany gąbką watą albo innym gównem i tak to sie oszukuje facetów idzie koles z laseczką do wyra widzi w ubranku fajne cyce rozbiera i co widzi? guziki albo nic............................

dżizas ja też idę we wrześniu na wesele, jako osoba towarzysząca mojego chłopaka.... boję się, bo spotykam się z nim dość krótko i chciałabym zostać pozytywnie odebrana. ehhh...

Gość kaarolina
rozumiem ze nie lubisz push upow no ale na taka okazje chyab mozna zalozyc? poza tym to nie moja wina ze mi cycki nie urosly:/ jak nie zaloze stanika albo zwykly to w ubrani uwygladam jakbym nic nie miala, bez ubrania jest juz lepiej ale z to po prostu brak biustu

Gość kaarolina
emo-girl a masz juz jakies plany co do sukienki? jachyba za bardzo sie przejmuje ale to tlyko dlatego ze jakos zawsze bylam nastawiona do siebie na nie ito jeszcze w sukienkach:/

no własnie nie mam zupełnie pomysłu. na codzień nie chodzę w sukienkach i to mnie troche teraz meczy. musze miec cos wygodnego, coś w czym będę się czuła dobrze,ładnie i swobodnie. makijaż: delikatny cień do powiek (dostosowany kolorystycznie do ubrania), błyszczyk i to wszystko. ogólnie przeraża mnie to wesele. boje sie, że poleję się zupa itd. eeeh^^ takie moje małe paranoje ; /

Gość kaarolina
ja tez na codzien nie chodze w sukienkach:) chcialabym wygladac ladnie i nie chudo:))) z tym mam najwieksza obsesje:) nie martw sie jak to jest poczatek znajomosci to zazwyczja jest sie soba tak oczarowanym, ze we weszystkim sie jest pieknym;) wiec chlopakowi na pewno sie bedziesz podobac:)) a jak sie ubierzesz delikatnie to i dobrze zosatniesz odebrana pzrez rodzine czy znajomych chlopaka:)

a co z piciem alkoholu? niby już mam 18 lat ale jakoś tak chyba nie wypada przy rodzinie wódki pić. co innego, jak będzie osobny stół \"dla młodzieży\" ;] a co do mojego ubioru to Jemu podobam się we wszystkim ;] (tak przynajmniej mówi ;p) chodzi mi o to, żebym sie czuła swobodnie i rodzinka dobrze odebrała. ja wiem, ze najważniejsza będzie para młoda ... eeeeh....

Gość kaarolina
z alkoholem przy rodzicach to rzeczywiscie tak troche dziwnie, no chyba ze wino lub jakis drink:) ja ogolnie nie moge pic bo od razu sie upijam taka mam slaba glowe:)