Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to się...

WŁOSY... pomocy...

Polecane posty

Gość jak to się...

Słyszałam, że jest taki preparat, że kiedy nałoży się go na włosy to odzyska się swój naturalny kolor włosów. Czy to prawda? A jeśli tak to może wie ktoś jak to się nazywa? z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość to jest odsiwiacz
stosujesz go okolo miesiaca 3 razy w tygodniu i on przywraca naturalny pigment wlosa ...mhmm chyba jest drogi,pudelko kosztuje ok 40 zl

Gość jak to się...
Dziękuję mam jeszcze jedno pytanie Czy jak będę nakładać na włosy krem koloryzujący na włosy tak średnio co miesiac to bardzo się zniszczą? Np. taki z Garnier?

Gość jak to się...
up

Gość no nie wiem.
nie rob tego,zniszczysz wloski

Gość ambii
Garnier to badziewie Palette jeszcze gorsze...bo są zbyt mocne kolor długi ale mocne działanie.

więc przybliże sytuacje mowa o dekoloryzatorze :) wystarczy nałożyć go raz u fryzjera i odzyska sie swój kolor ale pod 1 najwazniejszym warunkiem; wlosy musza byc farbowane a nie rozjasniane - rozjasnionych wlosów juz niestety dekoloryzator nie uratuje nakładanie farby raz na miesiąc to nie najgorzej jakbys to robiła co tydzien to wiesz ale zazwyczaj sie wlosy tak farbuje ( odrosty) i jakos panie chodza z włosami na głowie:)