Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotek21

co ja mam z nim zrobic

Polecane posty

Gość Kotek21

Jestem ze swoim facetem juz 5 przez pierwsze 3 lata naszego zwiazku bylo super zawsze mial dla mnie czas, wychodzilismy razem i bylo poprostu ekstra a teraz strasznie sie zmienil woli isc np. z kolega na rower na caly dzien niz wyjsc gdzies ze mna albo jeszcze cos innego zawsze sie cos znajdzie innego!Ja jestem z natury romantyczka i potrzebuje bliskosc faceta zeby byl przy mnie,przytulil wyszedl gdzies ze mna.Zaczynam sie powaznie zastanawiac nad zostawieniem go bo on sie raczej nie zmieni a rozmawiac tez nie chce bo zawsze mi mowi ze on uwaza ze nic zlego nie robi i ze nie ma ochoty sie zmieniac ale z drugiej strony go bardzo kocham i nie chce go zostawiac ale nie potrafie tak juz zyc a do niego nic nie dociera:(Pomozcie bo niewiem co robic:(

Gość boshheee
znowuuuu :o

Gość znudzilas mu sie

Gość garlic
może potrzebna Wam jest tymczasowa izolacja? Myślę, że jeśli wyjedziesz gdzieś na jakiś tydzień, dwa bez niego, on przypomni sobie jak bardzo Cię kocha i ile jesteś dla niego warta?

to chzba ja mam to szczescie ze Moj facet stawia mnie na 1 miejscu.. Nie spotzka sie z kumplami bo woli poswiecic ten czas dla mnie i ja robie tak samo.. wole z nim niz z kumpela wzjsc wkoncu to za niego wzjde. pogadaj z nim jeszcze raz

Gość Kotek21
oczywiscie ze tak wlasnie o to chodzi ze dla mnie w ciagu dnia ma pol godziny przyjdzie do mnie na chwilke i zaraz musi isc albo wogole nie przyjdzie i tak jest zawsze!!!Na rower czy na inne rzeczy to ma czas calymi dniami ale dla mnie to ma jedynie po godziny albo i nawet nie:(

Gość Kotek21
jesli chodzi o rozlake to juz probowalam i faktycznie teskni sa slodkie smsy,wyznania milosci i jak przyjezdzam jest przez jakis czas oki a potem dalej to samo:(juz niewiem co mam robic

Gość weda
kup rower, potrenuj ostro i zapraszaj go na rowerowe randki ;)

Gość nie lubie kotów
sa fałszywe i śmierdza

Gość caffedelmar
kobiety świtnie potrafia zaduszac tą swoja swoją miłością nawet najwieksze uczucia...