Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zapachowa

Jogurtowy zapach cipki

Polecane posty

Go艣膰 zapachowa

min膮艂 tydzien ok pierwszego dnia miesi膮czk (sko艅czy艂a si臋 ju偶) , a ja czuje dziwny, s艂odki jakby zapach jogurtu. od czego to jest?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grzyb niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
grzyb ma taki s艂odki zapach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzyb niestety
ma, a wycieka ci cos stamtad? a swedzi, piecze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
a to nie jest normalny zapach bakterii kwasu mlekowego??? moge sama si臋 wyleczy膰? np clotrimazolem ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzyb niestety
nic nie kombinuj saam tylko wal do gina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
nie sw臋dzi, wydzielina bia艂awa, ale jak by艂am wcze艣niej u gina i mia艂am taka sam膮, to stwierdzi艂, 偶e jest normalna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzybica
mozesz,jesli masz w globulkach dopochwowych,choc doradzam wizyte u gina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
a gin na oko stwierdzi czy jaki艣 wymaz potrzebny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest normalna
wydzielina a nie zaden grzyb :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
no to co w ko艅cu? kt贸ra mia艂a takie objawy i stwierdzon膮 grzybice?

Udost臋pnij ten post

gdyby to byla grzybica to by swedzialo! a poza tym jak sie ma grzybice to sie wlasnie wpieprza jogurty! albo wklada sie paleczki kwasu mlekowego...najlepiej idz do gina ale moim zdaniem to nie jest grzybica!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
Objawy grzybicy pochwy Objawem grzybicy pochwy i sromu s膮 zwykle g臋ste kremowe up艂awy o charakterystycznym wygl膮dzie bia艂awych grudek, kt贸re pachn膮 dro偶d偶ami i wygl膮daj膮 jak twar贸g. Dodatkowo pojawia si臋 szereg objaw贸w dodatkowych takich jak: 艣wi膮d, pieczenie, b贸le przy stosunkach p艂ciowych, bolesne oddawanie moczu. Sk贸ra i b艂ona 艣luzowa sromu i krocza jest zaczerwieniona, pokryta bia艂awym nalotem, kt贸ry do艣膰 艂atwo mo偶na usun膮膰. Towarzyszy jej 艣wi膮d, zaczerwienienie pochwy i sromu oraz b贸l przy oddawaniu moczu. Przyczyn膮 tych dolegliwo艣ci jest stan zapalny pochwy i sromu wywo艂any przez obecno艣膰 grzyba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
napisali, 偶e grzybica pachnie dro偶dzami, a ja czuj臋 tu s艂odkawy zapach jogurtu :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja s艂ysza艂am o 2 zapachach
kwa艣nym i dro偶dzowym o jogutowym nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnosze122

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alez mnie ciekawi
to ja uspokoj臋. Domyslam si臋 ze jestes bardzo m艂oda. Ot贸偶 po okresie w艂asnie na tydzie艅 po niej jest okres wczesno p艂odny ze tak powiem i sluz jest metny, masz uczucie wilgotno艣ci, jest lepki bia艂awy sluz. Potem jest okres p艂odny, jajeczkowanie i 艣luz jest bardzo rozci膮gliwy, jak kurze jajko prze偶roczysty. Nast臋pnie jest sucho i na zmiane moze si臋 pojawic tez lepki taki kulkowy sluz. taki wiesz jakby ma艂y 偶贸艂ty przyczepny jak koza z nosa:P. No i sucho艣膰 czyli czekasz na kolejny okres.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
jesli to do mnie by艂o ze jestem bardzo m艂oda, to niestety nie [mam 30 lat] wiem 偶e wygl膮d 艣uzu zmienia si臋 z wale偶no艣ci od dnia cyklu, ale nie wiem sk膮d ten ZAPACH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lol lol lol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alez mnie ciekawi
zapach jak najbardziej jest w porz膮dku;). Faktycznie bia艂y twar贸g to choroba i mozna i艣c do lekarza, ja natomiast b臋d膮c m艂oda laseczk膮 nie posz艂am i sama sobie usuwa艂am lekko husteczka nadmiar i smarowa艂am jogurtem b膮dz go jad艂am. Nie dotyka艂am rekami tej opuchnietej nabrzmia艂ej pipci zaczerwienionej i nawet nie my艂am jej. Tzn ona nie艣mierdzi ryba jak nie umyjesz bo jest tak chora ze nie smierdzi, ma tylko ten twaro偶ek, strasznie boli przy dotyku. Przez 3 dni siedz w domu usuwaj to i smaruj jogurtem. lekarz to samo ci powie i najwyzej lek przepisze, ale mozna uwierz tak jak ja samamu zwalczyc, chybaze to nie pomoze wtedy idz .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alez mnie ciekawi
zapach mam podobny jest przyjemnie s艂odki prawda w tym cyklu. niema co si臋 martwic uwierz mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lol lol lol
alez si臋 u艣mia艂am :D b艂ehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alez mnie ciekawi
艣miejesz si臋 a pewnie tak samo b臋dziesz robi膰, skoro tu jestes to szukac odpowiedzi na swoje problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lol lol lol
jestem bo si臋 nudz臋 :P cipk臋 mam normaln膮:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
kosystencja mojego 艣luzu jest taka jak niskot艂uszczowego jogurtu, nie jak bia艂y ser :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
najgorsze jest to, 偶e jak mam cienkie spodnie lu sp贸dnic臋, to sama czuj臋 od siebie ten zapach :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alez mnie ciekawi
tez tak mama, i czasami mam wrazenie ze mam mokro ..tez czuj臋 ten zapach, uwierz wszystko jest w normie, gorzej jakbys si臋 mys艂a i czu艂a ze masz mintaja w majtkach:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapachowa
no nie, minataja ani innego morszczuka nie czuj臋, ale to jest troche kr臋puj膮ce, bo wydaje mi si臋, 偶e wszyscy to czuj膮 chocia偶 mojemu facetowi podoba sie taki s艂odki zapach

Udost臋pnij ten post