Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapachowa

Jogurtowy zapach cipki

Polecane posty

Gość zapachowa

minął tydzien ok pierwszego dnia miesiączk (skończyła się już) , a ja czuje dziwny, słodki jakby zapach jogurtu. od czego to jest?

Gość grzyb niestety

Gość zapachowa
grzyb ma taki słodki zapach?

Gość grzyb niestety
ma, a wycieka ci cos stamtad? a swedzi, piecze?

Gość zapachowa
a to nie jest normalny zapach bakterii kwasu mlekowego??? moge sama się wyleczyć? np clotrimazolem ,

Gość grzyb niestety
nic nie kombinuj saam tylko wal do gina

Gość zapachowa
nie swędzi, wydzielina biaława, ale jak byłam wcześniej u gina i miałam taka samą, to stwierdził, że jest normalna

Gość grzybica
mozesz,jesli masz w globulkach dopochwowych,choc doradzam wizyte u gina

Gość zapachowa
a gin na oko stwierdzi czy jakiś wymaz potrzebny?

Gość to jest normalna
wydzielina a nie zaden grzyb :o

Gość zapachowa
no to co w końcu? która miała takie objawy i stwierdzoną grzybice?

gdyby to byla grzybica to by swedzialo! a poza tym jak sie ma grzybice to sie wlasnie wpieprza jogurty! albo wklada sie paleczki kwasu mlekowego...najlepiej idz do gina ale moim zdaniem to nie jest grzybica!

Gość zapachowa
Objawy grzybicy pochwy Objawem grzybicy pochwy i sromu są zwykle gęste kremowe upławy o charakterystycznym wyglądzie białawych grudek, które pachną drożdżami i wyglądają jak twaróg. Dodatkowo pojawia się szereg objawów dodatkowych takich jak: świąd, pieczenie, bóle przy stosunkach płciowych, bolesne oddawanie moczu. Skóra i błona śluzowa sromu i krocza jest zaczerwieniona, pokryta białawym nalotem, który dość łatwo można usunąć. Towarzyszy jej świąd, zaczerwienienie pochwy i sromu oraz ból przy oddawaniu moczu. Przyczyną tych dolegliwości jest stan zapalny pochwy i sromu wywołany przez obecność grzyba.

Gość zapachowa
napisali, że grzybica pachnie drożdzami, a ja czuję tu słodkawy zapach jogurtu :O

Gość ja słyszałam o 2 zapachach
kwaśnym i drożdzowym o jogutowym nie

Gość podnosze122

Gość alez mnie ciekawi
to ja uspokoję. Domyslam się ze jestes bardzo młoda. Otóż po okresie własnie na tydzień po niej jest okres wczesno płodny ze tak powiem i sluz jest metny, masz uczucie wilgotności, jest lepki białawy sluz. Potem jest okres płodny, jajeczkowanie i śluz jest bardzo rozciągliwy, jak kurze jajko przeżroczysty. Następnie jest sucho i na zmiane moze się pojawic tez lepki taki kulkowy sluz. taki wiesz jakby mały żółty przyczepny jak koza z nosa:P. No i suchość czyli czekasz na kolejny okres.

Gość zapachowa
jesli to do mnie było ze jestem bardzo młoda, to niestety nie [mam 30 lat] wiem że wygląd śuzu zmienia się z wależności od dnia cyklu, ale nie wiem skąd ten ZAPACH

Gość lol lol lol

Gość alez mnie ciekawi
zapach jak najbardziej jest w porządku;). Faktycznie biały twaróg to choroba i mozna iśc do lekarza, ja natomiast będąc młoda laseczką nie poszłam i sama sobie usuwałam lekko husteczka nadmiar i smarowałam jogurtem bądz go jadłam. Nie dotykałam rekami tej opuchnietej nabrzmiałej pipci zaczerwienionej i nawet nie myłam jej. Tzn ona nieśmierdzi ryba jak nie umyjesz bo jest tak chora ze nie smierdzi, ma tylko ten twarożek, strasznie boli przy dotyku. Przez 3 dni siedz w domu usuwaj to i smaruj jogurtem. lekarz to samo ci powie i najwyzej lek przepisze, ale mozna uwierz tak jak ja samamu zwalczyc, chybaze to nie pomoze wtedy idz .

Gość alez mnie ciekawi
zapach mam podobny jest przyjemnie słodki prawda w tym cyklu. niema co się martwic uwierz mi.

Gość lol lol lol
alez się uśmiałam :D błehehe

Gość alez mnie ciekawi
śmiejesz się a pewnie tak samo będziesz robić, skoro tu jestes to szukac odpowiedzi na swoje problemy.

Gość lol lol lol
jestem bo się nudzę :P cipkę mam normalną:P:P

Gość zapachowa
kosystencja mojego śluzu jest taka jak niskotłuszczowego jogurtu, nie jak biały ser :D

Gość zapachowa
najgorsze jest to, że jak mam cienkie spodnie lu spódnicę, to sama czuję od siebie ten zapach :O

Gość alez mnie ciekawi
tez tak mama, i czasami mam wrazenie ze mam mokro ..tez czuję ten zapach, uwierz wszystko jest w normie, gorzej jakbys się mysła i czuła ze masz mintaja w majtkach:D

Gość zapachowa
no nie, minataja ani innego morszczuka nie czuję, ale to jest troche krępujące, bo wydaje mi się, że wszyscy to czują chociaż mojemu facetowi podoba sie taki słodki zapach