Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapachowa

Jogurtowy zapach cipki

Polecane posty

Gość alez mnie ciekawi
mi tez sie tak wydaje i jak mam tak lepko i "pachnąco" to podkładam papier toaletowy by mi majtek nie pobrudziło. Bo ten stan szybko przejdzie i juz zapaszku nie będzie. Mój tam nie lubi wachac tych rzeczy:(

Gość zapachowa
papier? to nie lepiej wkładki? chociażby zapachowe, albo absorbujące zapachy?

Gość alez mnie ciekawi
wiesz, papierem jest taniej. malutki kawałeczek włozę i sie przylepia do pipi i sluz wsiaka w papier a za kazdym razem jak robie siku wymieniam papier, a często sikam:) no i taniej.

Gość zapachowa
taniej :O przecież najtańsze wkładki kupisz za 2 złote w biedronce czy innym liderze a papier to trochę niewygodnie

Gość alez mnie ciekawi
wygodnie uwierz. ale ja papier zmieniam co cikanie, 10 razy na dzień nawet więc taniejczysciej.

Gość zapachowa
no i co ???? mąż czy facet będzie miał ochotę na bara bara i znienacka zaatakuje Cię a tam papier .....

Gość alez mnie ciekawi
:D jak nie mieszkałam z facetem to nie nosiłam papieru i wkładek:D ale mieszkam z facetem i jak mamy ochote na bara bara to przeciez sie wczesniej mysje w domu, przebieram, i wiemy kiedy bara bara a ma byc.

Gość alez mnie ciekawi
jak nie mieszkałam z facetem to musiałam zawsze miec n aulicy koroneczkowe majtki w razie czego;), a teraz obojetnie jakie włoze nawet jak mam dziure w rajtuzach:), przychodze do domu i sie przebieram, mysje i wieczorem jak mamy ochote to sie zabawiamy.Nie mieszkasz z facetem domyslam sie.

Gość zapachowa
nie mieszkam z facetem ale niedługo będę ja się nie myję bezposrednio PRZED, poniewaz mój facet nie lubi jak stwierdził: całować mydła :D lubi czuć moje zapachy ;0 a jeśli chodzi o wkładkę, to jak razem jesteśmy np. na wyjazdach to tez noszę wkładkę i jemu to nie przeszkadza...

Gość alez mnie ciekawi
a mojemu przeszkadza ta wielkośc śluzu ilość jej i zapach, no mi tez. no alez cóz , nic nie poradzimy na jego i moje zapachy:D. Jak wyjeżdzam mam papier i tez nie przeszkadza nam, on nawet mówi o papier jest:D i nie ma tajemnic ani wstydu. Wiesz my jak małżeństwo więc nie ma krępacji.

Gość zapachowa
my tez jak małżeństwo ale mój akceptuje moje zapachy i soki :D ale ja się tego niestety zazwyczaj wstydzę...

Gość alez mnie ciekawi
ja tez się wstydze bo wiadomo , ale czasami chciałabym by powiedział ze lubi, no ale jak nie lubi?cóz mówił ze tyle mi tego leci ze nie jest przyjemnie tam siedziec z nosem ....

Gość zapachowa
nie zbyt miły ten Twój.... powiedz swojemu, że nosa nie musi wkładać tylko język :P

Gość ale smieszny topik
hahahaahahahahaaaaaaaaaaa...................

Gość podnoszęę

Gość zapachowa
nie macie takiego zapachu? sama jestem?

Gość mmmmmm
Moze masz duzo dobrych bakterii, czyli paleczek kwasu mlekowego i stad ten zapach. Nic cie nie szczypie,boli lub piecze?

Gość zapachowa
boli mnie tylko podczas stosunku przedsionek pochwy, a tak to nic

Gość gryzelducha
Papier to glupota. Wlezie ci do cipki i zrobi sie smierdzacy zwitek. Jesli juz to wkladki. Poza tym te zapachowe sa super. Ja mieszkam z facetem i jak mialabym co kazda chec na bara bara sie myc to stracilabym najlepsze numerki :) A te dziurawe rajstopy, i nie koronkowe gatki... No coz, ja lubie miec ladna bielizne sama dla siebie. Facet to dodatek. :D

Gość zapachowa
od wkładek zapachowych mozna łatwo podrażnić się TAM

Gość gryzelducha
To nie zapachowe. W sklepach sa do wyboru do koloru i w roznej rozpietosci cenowej.

Gość alez mnie ciekawi
nosa nie musi ale jak język wsadzi to leci tego tak duzo ze tego on nie znosi a nie samego zapachu bo az tak nie capi. zmieniam te papiery ciagle i mam świezo i sucho, aha uzywam zapachowego papieru i niewchodzi mi on w pipke:D

Gość adonis
e z Twojego opisu wynika, że wszystko u ciebie w normie, to że masz upławy nie oznacza żadnej grzybicy, ja też mam białawe upławy o gęstej konsystencji, a wczoraj byłam u gina i powiedziała żem zdrowa jak rybka, a upławy będą, a że gęste, to przez drugą część cyklu. Możesz łykać profilaktycznie probiotyk z kwasem mlekowym, dla unormowania wszystkiego, mi pomógł, chyba że już coś bierzesz. a po tych probiotykach to zobacz jaki masz smak wydzieliny, powinien być kwaśny.

Gość zapachowa
kwaśny to jest cały czas, ale myslałam że powinien byc inny:)

Gość twice
A jak wybrać ten probiotyk? bo jak ostatnio chcialam kupić i poprosiłam o coś z pałeczkami kwasu mlekowego i wspomagającego w walce z infekcjami kobiecymi, to farmaceutka podała mi przynajmniej 4 preparaty, każdy miał inną cenę i w końcu nie wzięlam żadnego, bo bałam się , że kupie coś innego ;/

Gość trzeba było najtańszy
bo wszystko to samo jest

Gość adonis
Musisz poprosić o probiotyk, który posiada takie szczepy bakterii, ktore pomagają w leczeniu infekcji np grzybicy albo waginozy bakteryjnej. Niech Ci farmaceutka powie jakie są w danym probiotyku szczepy bakterii. Nie wszystkie lactobcillusy pomagają w leczeniu przypadłości kobiecych. Wiem, że LaciBios Femina ma dobre szczepy bakterii, te wskazane infekcjom kobiecym, nie wiem jak Lacto, musisz zapytc,

Gość Lacidofil jest najlepszy
doustnie ale na innym forum dziewczyny pisza,ze wkladaja sobie na dol i tez pomaga.

Gość jogurtowy zapach
i gęsta konsystencja?