Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmata kicia

Jak rozpoznac ze jemu jeszcze zalezy???

Polecane posty

Gość cocakarola
na Tobie? tego sie nie rozpoznaje,to się czuje.... możesz tez czasami być przekonana,że juz mu nie zależy,a tu naagle on robi coś...błachego np. przynosi Ci Twój ulubiony jogurt i juz wiesz........

W aptece są takie specjalne testy na to. Tylko możesz mieć problem z jego porannym moczem. ;)

Gość cocakarola
poza tym jakie masz podstawy by sądzić,że jemu nie zalezy może to przejściowe może oczekujesz zbyt wiele

cocakarola--->>>Otoz nie jestesmy razem kiedys bylismy.....wciaz mi na nim zalezy,nie moge przestac o nim myslec tylko niewiem czy on czuje to samo.Tez niewiem czy ta roza byla jakims sygnalem na to czy co?Dodam ze na urodziny tez mi ja dal-o co moze mu chodzic?

Mily????hmmm....dziwne ze od razu tak by to okazywal.Moim zdaniem w tym jest cos wiecej ale tez nie mam 100-centowej pewnosci.A to ze do mnie przyjezdza to tez niby dlatego ze jest mily??Bez sensu

Gość SaraJa
no to skoro wiesz to po co pytasz? jak rozpoznać, moje "dowody": dzwoni bez powodu ( aby tylko pogadać) umawia się gdy tylko ma czas pamięta co lubisz a czego nie pyta "jak sie bawiłaś" "podobało CI się" "co sądza o mnie Twoi znajomi" itd...

Wiem ze jest wam ciezko cokolwiek na ten temat napisac bo nie znacie tej calej historii.Nie wiem tego tylko wydaje mi sie ze nie robi tego dlatego ze byl taki mily ze pamietal o mnie itd.wydaje mi sie to dziwne.Samo to ze swojej bylej dziewczynie ( z ktora chodzil po dluzszym czasie gdy zerwalismy ze soba)zadnego kwiatu nie dal a tez mieszka ona pare blokowa dalej ode mnie,czy to nie dziwne?

Tymbardziej ze kwiata ktorego mi dal bylo wtedy kiedy ja bylam z moim bylym i on dobrze o tym wiedzial.Pytanie tylko czemu to zrobil dlatego zeby nas ze soba sklocic czy zwrocic na siebie uwage?

Gość moze powinnas
sama jakos pokazywac mu ze Tobie nadal zalezy,moze wtedy bedzie czul sie pewnie bo bedzie wiedzial ze go nie zlejesz.Jesli nie sprobujesz to sie nie przekonasz a jezeli nic nie zrobisz to wkoncu moze przestac walczyc,bo mozliwe ze u wciaz zalezy Zycze powodzenia buzka

Gość nie lubie kotów
są fałszywe i śmierdzą a poza tym znudziłąś mu się i to wszystko zmierza ku końcowi,upadkowi jak wolisz,nie był przypadkiem z inną?? bo chyba nie może o niej zapomniec

Gość Wydaje mi sie ze twoja
odpowiedz byla troche wscibska niz taka ktora mialaby mi pomoc.Sadzisz ze sie mna znudzil ok ale ktory facet przywozil by kobiecie roze,wogole znalazl by czas aby do niej przyjechac i to sam do mnie dzwoni itd.Ktory facet robilby tak jakby sie nudzil kobieta tymbardziej ze przez ten czas moglby uganiac sie za inna-w koncu tyle jest nas kobiet

Gość jemu już nie zależy

Gość a czemu tak sadzisz
ze temu facetowi juz nie zalezy.Po tym co ja przeczytalam sadze ze jest inaczej byc moze boi sie tak pokazac ze wciaz mu zalezy itd.ale tez nie mam pewnosci bo nie znam tego faceta. Sadze iz sama powinnas byla zrobic ten pierwszy krok,w koncu ktos musi.Pogadaj z nim otwarcie o tym co czujesz itd wtedy bedzie mial pewnosc ze jak powie to go nie zlejesz,sprobuj