Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaraJa

nie ma brzydkich ciał, są tylko dusze udręczone...

Polecane posty

Gość SaraJa

co Wy na to? każdy jest piękny gdy jest szczęśliwy?

Gość ochmistrzyni
Zgadzam sie, jeśli weźmiemy pod uwagę ,ze również o siebie dba. Jak ktoś dba o siebie i jest szcześliwy z tym co ma - to piekno bije od niego. A ktoś kto jest nieszczesliwy itp. to nie ważne jakby sie starał zadbać o swoj wizerunek - nie bedzie miał takiego uroku.

Gość jaaaaaaaaaaaaasne dalej sie
pocieszajcie i usprawiedliwiajcie swoja brzydote albo zaniedbanie:O a tylek rosnie i rosnie i rosnie a brzuch coraj bardziej wychodzi na wierzch:O jasne przeciez lepiej siedziec pzred kompem niz sie ruszyc i troche pocwiczyc

Gość SaraJa
wypowiedż nad się nie liczy gdyś jest: bez sensu bez podstaw prymitywna wredna

Gość ochmistrzyni
Nie ma ludzi głupich - są tylko tacy którym się myśleć nie chce.

Gość są brzydkie ciała
jest ich wręcz za dużo

Gość ochmistrzyni
Jedno z praw natury, każdy się starzeje. Teraz niektórym łatwo szafować, krytykować, negować - ale za kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt lat dostaną od młodego, kolejnego pokolenia za swoje. Bo już nie będą piękni i młodzi ale zużyci,starzy i brzydcy ich ciała będą pomarszczone i w plamach starczych. Dostana wtedy za swoj krytycyzm wobec tego wszystkiego, a że tak bardzo są w tym temacie uczuleni... dotknie ich to bardziej niż każdą inną osobę, która podchodzi do tych spraw z dystansem i akceptuje siebie, nie ważne jak wygląda,dba o to co ma i nie przykłada do tego całej swojej uwagi.

Gość ochmistrzyni
jestem juz taka stara ze cycory zarzucam sobei na plecy:-0 a ze skóry ktora mi wisi mogłabym uszyc mundury dla armi hep mee :-0

Gość ochmistrzyni
Nie,aktualnie jestem młodą dziewczyną - ale nie mam fisia na punkcie wyglądu. Dbam o siebie na codzień ale nie jest to mottem mojego życia. Myślę, że jak sie zestarzeję i nawet jeśli bede miała obwisłe piersi itp. nie zabierze mi to mojego optymizmu i podejścia do życia i ludzi. Dlatego współczuję tobie podszywaczu, bo musisz mieć pełne goryczy myślenie o sobie, że z takim szumem i zacięstością atakujesz innych.

Gość pij mleko bedziesz wielka jak
słoń i głupia jak krowa

Gość ksiadz proboszcz
tepie wulgarne owieczki amennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnT

Gość do ochmistrzyni
w jaki sposób dbasz o siebie?

Gość ochmistrzyni
no jak to myjam sie raz w tygodniu :)

[nie ma brzydkich cial,są tylko dusze udreczone] Ciekawe kto to powiedział? Dla mnie całkowicie niefortunne.... Autorko jeśli interpretujesz to w taki sposób, że każdy jest piękny kiedy jest szczęśliwy, to chyba popełniasz błąd. To w ogóle ciężko jest zinterpretować Czy kiedykolwiek człowiek , który widzi dalej niż czubek własnego nosa może być tak naprawdę szczęśliwy? I czy ten człowiek z udreczoną duszą , nie jest piękniejszy od tego szczęśliwego ? A jak ma sie do tego ciało? ciało jest dla krótkowzrocznych. Jeśli ktoś potrafi dostrzec piękną, udręczoną duszę , tak naprawdę nie zauważa ciała.