Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robal_22

robaki w pokoju !!!

Polecane posty

Jesienna Słoto rozwaliłaś mnie! :D dawno się tak nie uśmiałam :):):):)

Rybiki raczej zyja w lazienkach i nie na scianach. W przypadku pluskiew, to one zyja przewaznie w sypilaniach (akademik to idealne miejsce, tyle spiacych ludzi!). Wylaza w nocy, od ok 1-do rana. Chetnie gniezdza sie w lozkach i wszelakich szczelinach, nawet kontaktach. Cholernie trudno je wytepic! W Anglii sa niestety bardzo popularne :O Wlasnie wprowadzilam sie do domu z pluskwami i zazarcie z nimi walcze. Pomogla dezynsekcja, wygotowanie wszystkich ubran, codzienne dokladnie odkurzanie dywanow, najlepiej odkurzaczem parowym, zmiana lozka. W akademiku nie masz na to szans, nawet jezeli Ty zaczniesz z nimi walczyc, to moga przyjsc z pokoju obok, przez szczeline, albo na czyims ubraniu. Najlepiej sie wyprowadzic, a rzeczy umyc w wodzie z octem, ubrania wygotowac, buty wyrzucic! Jezeli jednak nie jestes pogryziony, ani nikt z Twoich wspolmieszkancow, to nie sa pluskwy. Aha, reakcje alergiczne moga byc rozne, wiec np jesli ty nie masz babli, a inni ludzie tak, to oznacza tylko, ze Twoje cialo nie ma sklonnosci alergicznych na ugryzienia, a nie ze Cie nie gryza :O

Gość a ja mam rybiki
w pokoju, na podłodze tuż przy oknie i w ścianie, pod tapetą, chyba klej im bardzo posmakował :p

Gość jesienna slota
Czas na prysznic...ide powoli oswajac rybiki w lazience:D

rybiki nie żyją tylko w łazienkach :) pod moim biurkiem od komputera są, bardzo często je widuje na schodach (drewnianych) i żyją dokładnie tam gdzie napisała autorka. nie wiedzieć czemu, każdego kogo spotykam żywi jakąś empatię do rybików.... nie wiem skąd to się bierze.... z pluskami sie jeszcze nie spotkałam.... szkoda, że autorka nie opisała ich wyglądu.... pluskwy jeszcze w życiu nie widziałam, ale z rybiki widzę codziennie... jak takie małe podłuzne i srebrne to napewno rybiki :D a z bliska wyglądają one (widziałam zdjęcia na wikipedii)

Gość no i co tam słychać
na froncie ;)

Gość autor topiku poległ
w boju ;)

Gość jednym słowem...
Wielki Przegrany :O

Gość Patrycja123123
W walce ze szkodnikami w woj. pomorskim polecam firmę STABIO: www.mikrobiolog.pl