Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to w takim razie

Co myślicie o sklepie H M ?

Polecane posty

Gość piratkowa
Nie lubie. Tanie i slabej jakosci ciuchy, zadnko kiedy mozna znalezc cos ciekawgo wiec w ogole przestalam do niego chodzic. Ogolnie: nieciekawy i tandetny sklep.

Gość zgadzam się z powyższą wypowie
dzią - czym wy sie tak podniecacie? Szmaty niewarte swojej ceny, chujowej jakości, fatalnie skrojone....

Gość ona lat 23******
JEdyne co mi sie tam podoba to bielizna, maja naprawdę duży wybór, ale co do ciuchów tandeta. nie chodzi mi o fasony, bo zazwyczaj są ok, ale jakość pozostawia duuuzo do życzenia , a kolory sa zazwyczaj nieciekawe i szro -bure

Gość VIchY
ja osobiscie tam nic nie spotkalam dla siebie, jetsem nastolatka, o wile bardziej przypadl mi do gustu cropp town, a jelsi chodzi o fajne stylowe rzeczy to m.in. Orsay Reserved to sa odpowiednie sklepy na takie zakupy

Gość hmm...nie wiem czemu sie
czepiacie do jakosci...mi te ciuchy wystarczaja na co najmniej 2 lata noszenia, a zwracam uwage ze 90% odziezy ktora nosze jest czarna i jest to jedyna firma ktorej bluzki nie spieraja sie przez te 2 lata (mam manie na punkcie spranych czanrych ciuchow i jak tylko zauwazalm ze odrobine zszarzal przestaje go nosic) chociaz zauwazylam ze w tym sklepie jakosc czesto zalezy od ceny ogolnie kupilam tam mnostwo ubran i z wiekszosci jestem bardzo zadowolona (no moze z ceny mniej) chociaz musze przynac ze ostatnia kolekcja kompletnie mi sie nie podoba a w ogole to zakupy robie w h&m we wroclawiu bo moze tez ma jakies znaczenie

Gość eska floreska
świetna bielizna :)) ostatnio nabyłam tam fajniutką jesienną kurteczkę :)) po odpieciu rękawów mamy fajniutka kamizelkę . Panom polecam fantasttyczne sweterki w paski :) hit sezonu. a jakie sexi

Gość magol
lubie... w mojej szafie 1/4 garderoby jest wlasnie z hm-u glownie spodnie i bluzki i bizuteria, ktora wprost ubostwiam ale niektore rzeczy nie sa warte swojej ceny!!! generalnie sklep ma u mnie duzy +

Gość ara gitara
w krakowie sa 2 H&M w M1 i galeri kazimierz a nie 1 jak ktos ubolewal