Atomówkaa 0 Napisano Sierpień 10, 2006 czytam własnie ze duzo osob ma znajomych co wpadlo na tabletkach anty a czy ktoraś z was tak wpadła??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olympionica Napisano Sierpień 10, 2006 no mnie tez to zainteresuje.... raz czytalam o kobiecie w gazecie ktora wpadla, ale nie miala czasu przeczytac ulotki i nie wiedziala ze mozna z antybiotykami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atomówkaa 0 Napisano Sierpień 10, 2006 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olympionica Napisano Sierpień 10, 2006 Skoro nikt sie dalej nie wpisal musza byc skuteczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atomówkaa 0 Napisano Sierpień 10, 2006 heheh oby tak bylo .. albo to byla sciema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abc.. Napisano Sierpień 10, 2006 no właśnie mnie też to bardzo interesuje.. właśnie chciałam zacząć szukać o tym informacji;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olympionica Napisano Sierpień 10, 2006 No własnie tam wczesnieuj ktos pisal o swojej kuzynce. Ale okazalo sie ze myslal, iz pigulki zabezpieczaja jeszcze miesiac po zaprzestaniu ich brania:) A przeciez w tym czasie najlatwiej zajsc w ciaze, i to jeszcze mnoga. Mi sie wydaje, ze te ewentualne ciaze przewaznie pojawiaja sie od bledow w stosowaniu. Choc dalej boje sie zaufac tylko pigułkom:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atomówkaa 0 Napisano Sierpień 10, 2006 ja biore tylko pigulki i owszem zdazylo mi sie zapomniec i to ostatnio bardzo czesto i bralam rozne leki przeciwbolowe w szpitalu i kurcze zastanawiem sie czy kupic test ale raczej tylko sie zeschizowalam czytajac te rozne : wypowiedzi\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfd Napisano Sierpień 10, 2006 Jak słyszy sie o wpadce to na ogół cos w rodzaju "kolezanka mojej kolezanki..." bla bla bla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie to tylko awaria Napisano Sierpień 10, 2006 Znam kogoś kto zaszedł ze spiralą,natomiast nie słyszałam o wpadce z tabletkami:)Owszem,ale po imprezce dziewczyna zwymiotowała,a brała drugi miesiąc.Więc błąd w przyjmowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja bralam antybiotyk Napisano Sierpień 10, 2006 tylko, ze na nim nie bylo ani slowa, ze zaburza dzialanie pigulki:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ally1977 Napisano Sierpień 10, 2006 No wlasnie , to chyba "legendy". O osobie ktora zna sie osobiscie i ktora brala "jak nalezy" nikt nie slyszal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaa Napisano Sierpień 10, 2006 jedna dziewczyna o nicku"zaciążona" opisywalaswoja historie, ze wpadla podczas brania tabletek...wszystko robila tak jak trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poznanianka*** Napisano Sierpień 11, 2006 Moja siostra wpadła po 2 latach brania harmonetu. Zakłócenia po antybiotykach nie wchodza w gre, bo ona prawie wogole nie choruje. Brała regularnie.A ze straszna z niej panikara to kazde ewentualna sytuacje ktora mogla doprowadzic do tego, ze tabletka nie zadziala, konsultowala ze swoim ginem; np. gdy wypila wiecej niz jedno piwo albo miala lekkie nudnosci, to dzwonila do swojego gina by spytac czy tabletka na pewno sie wchłonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 010Marika01 Napisano Sierpień 11, 2006 Takie "przypadki " sie zdarzają. Pomimo regularnego brania tabletek, bez żadnych "usterek" mozna zajśc w ciążę. Oczywiście te przpadki to tzw. 1 na 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach