Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atomówkaa

Kto Wpadł l na tabl anty???

Polecane posty

czytam własnie ze duzo osob ma znajomych co wpadlo na tabletkach anty a czy ktoraś z was tak wpadła???

Gość Olympionica
no mnie tez to zainteresuje.... raz czytalam o kobiecie w gazecie ktora wpadla, ale nie miala czasu przeczytac ulotki i nie wiedziala ze mozna z antybiotykami.

Gość Olympionica
Skoro nikt sie dalej nie wpisal musza byc skuteczne:)

Gość abc..
no właśnie mnie też to bardzo interesuje.. właśnie chciałam zacząć szukać o tym informacji;)

Gość Olympionica
No własnie tam wczesnieuj ktos pisal o swojej kuzynce. Ale okazalo sie ze myslal, iz pigulki zabezpieczaja jeszcze miesiac po zaprzestaniu ich brania:) A przeciez w tym czasie najlatwiej zajsc w ciaze, i to jeszcze mnoga. Mi sie wydaje, ze te ewentualne ciaze przewaznie pojawiaja sie od bledow w stosowaniu. Choc dalej boje sie zaufac tylko pigułkom:(

ja biore tylko pigulki i owszem zdazylo mi sie zapomniec i to ostatnio bardzo czesto i bralam rozne leki przeciwbolowe w szpitalu i kurcze zastanawiem sie czy kupic test ale raczej tylko sie zeschizowalam czytajac te rozne : wypowiedzi\"

Gość fdfd
Jak słyszy sie o wpadce to na ogół cos w rodzaju "kolezanka mojej kolezanki..." bla bla bla

Gość spokojnie to tylko awaria
Znam kogoś kto zaszedł ze spiralą,natomiast nie słyszałam o wpadce z tabletkami:)Owszem,ale po imprezce dziewczyna zwymiotowała,a brała drugi miesiąc.Więc błąd w przyjmowaniu.

Gość a ja bralam antybiotyk
tylko, ze na nim nie bylo ani slowa, ze zaburza dzialanie pigulki:O:O:O

Gość Ally1977
No wlasnie , to chyba "legendy". O osobie ktora zna sie osobiscie i ktora brala "jak nalezy" nikt nie slyszal :)

Gość taaaaaaa
jedna dziewczyna o nicku"zaciążona" opisywalaswoja historie, ze wpadla podczas brania tabletek...wszystko robila tak jak trzeba

Gość poznanianka***
Moja siostra wpadła po 2 latach brania harmonetu. Zakłócenia po antybiotykach nie wchodza w gre, bo ona prawie wogole nie choruje. Brała regularnie.A ze straszna z niej panikara to kazde ewentualna sytuacje ktora mogla doprowadzic do tego, ze tabletka nie zadziala, konsultowala ze swoim ginem; np. gdy wypila wiecej niz jedno piwo albo miala lekkie nudnosci, to dzwonila do swojego gina by spytac czy tabletka na pewno sie wchłonie.

Gość 010Marika01
Takie "przypadki " sie zdarzają. Pomimo regularnego brania tabletek, bez żadnych "usterek" mozna zajśc w ciążę. Oczywiście te przpadki to tzw. 1 na 100