Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka

Dziewica

Polecane posty

Gość Panienka

Powiedzciemi niebawem ide do Ginekologa na swoją druga wizyte pierwszą miałam prawie 4lata temu wieć przed tą mam też stresa niezłego, czy są tu dziewczyny w wieku podobnym do mojego (24) i nadal są dziewicami.

Gość wbrew pozorom
jest duzo takich osób

Gość ja 22
ja też jestem i nie żałuję! Czekam na odpowiedniego faceta i tyle! Ale na szczęście już jest i jest super:)))

Gość ol-sa
to zupelnie normalne byc dziewica w wieku 24 lat

Gość byc dziewica
w tym wieku to normalne. ale nienormalne jest to ze w tym wieku,,idzie sie,, na druga wizyte. ja mam 21 lat i znam sie z ginekologiem juz dobre 8 lat :D

Gość Panienka
No to dobrze bo z tym mojim dziewictwem czekam na tego naprawde jedynego ale po tym co tu czytam to wydawałao mi się ze ze mną jest coś nie tak, a że druga wizyta to wiem ze troche przegięcie pewnie dlateo mam stracha.

Gość ulalala
a po co idziesz do tego ginekologa? jesli to tylko jaks wizyta "kontrolna" to daruj sobie go ginekolodzy to czesto zboki :)...no chyba ze masz jakies dolegliwosci albo po prostu nie masz sie przed kim rozebrac :)

Gość Panienka
hahaha rozbierać to ja mam się przed kim i do tego nie potrzebny mi ginekolog, ale od paru lat mam problemy hormonalne i zawsze mojemu endykronologowi mówie ze ginekologicznie jest ok, a ostatnio brałam tyle hormonów ze wskazane by było a i mam zalecenie zrobienia usg.