Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochnaa

PYTANKO...

Polecane posty

Gość Gochnaa

Moja dobra kumpela ma jakas dziwna fobie raczej nie wiem czy to fobia ale ona boi sie nowych kontaktow z ludzmi. Jak ja zapraszam na impreze gdzie nie zna jednej osoby to juz nie przychodzi! Czy cos jest z nia nie tak? moze to ksenofobia - lęk przed obcymi ludźmi albo Antropofobia - lęk przed ludźmi... Jak jej pomoc?

Gość emot
gdzie nie zna 1 osoby a nie ANI jednej :P

hm....mam kolezanke ktora ma podobny odchyl jak ja to nazywam w zartach:),w ogole ciezko ja wyciagnac z domu,i jakas dziwna jest czasami kompletnie jej nie rozumiem ale to jeszcze nic:) ma cos takiego ta moja kolezanka ze chocby nie wiem jak byla glodna,chocby nie wiem jak jej w brzuchu burczalo to ..nie zje nic przy ludziach;) juz nie raz bylam swiadkiem takiej akcji.....nie wiem czemu tak robi i o co w tym chodzi.....moze boi sie ze ktos jej skubnie jedzonko:P

Gość Gochnaa
kiedys szlam z nia wieczorem w zime po miescie i chcialam spradzic autobus na przystanku ale tam stala grupka osob i ona bala sie tam podejsc, dziwne to troszke i nie wiem jak jej pomoc

no z moja kumpela jest tak samo wiesz co....chyba poprostu mosimy je zaakceptowac takimi jakimi sa..... lubie to moja kolezanke ale czesto nie rozumiem....moze dlatego ze jestem jej zupelnym przeciwnienstwem.....nie wiem....

Gość Gochnaa
no masz racje musimy je zaakceptowac takimi jakimi sa, w koncu to ludzie troszke rozniacy sie od nas:) pozdrawiam