Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluerose2000

Szukam fajnych facetów!!!

Polecane posty

Gość macie
Nie przynudzacie, piszcie dalej.

Ralph ,Dea -pa pa i do skliknięcia!!!:-) Ralph -tylko się nie targaj!-bo kto mnie będzie bronił przed niskimi kocurami!?;-) Ciekawe dlaczego ,ale chwilowo mam dość kafe;-) Pozdrawiam wszystkich znudzonych!;-)

Dea -jak moje gg-stanie na nogi to się odezwę i ładnie poproszę o numer!;-)Pa pa -my virtual friend!:-)Do usłyszenia!!!

Dlatego ,z mailowania nici:-( MÓJ KOMP JUŻ LEDWO ZIPIE -MUSZĘ GO ODDAĆ DO NAPRAWY!:-( Ale kto wie może zaglądnę tu nocką!;-)

Dea-może jak zajmiesz się trochę tym wyliniałym kocurkiem -to trochę wyluzuje!?;-) A co do atmosfery -nie dość ,że gęsta to jeszcze się zagęszcza!;-) Kurcze i znowu klikam(zaraz sobie chyba ręce powiążę!!!:-(

Bo ja wiem Deuśka i chciałabym i boję się!;-) Chłopak jak już wspomniałam -świetny,tylko...;-)może dla mnie jest jeszcze za wcześnie na jakieś poważne związki i rozwiązki miłosne ;-),poza tym ...w tym cały jest ambaras ,żeby dwoje chciało na raz ;-)-trochi się pogubiłam:-( WOLAŁABYM TEGO TEMATU ZA BARDZO NIE ROZWIJAĆ NA FORUM-BO TEN KTOŚ MÓGŁBY SOBIE TEGO NIE ŻYCZYĆ!:-)

DEA-A CO DO OBRONY -PRZED KOCUREM OBRONIĘ SIĘ SAMA(WSPARCIE JEDNAK MILE WIDZIANE!;-) ) NO CÓŻ NIE JESTEM OSOBĄ BEZKONFLIKTOWĄ-I NIEKTÓRE KOCURY ŁAMIĄ SOBIE NA MNIE ZĘBY I PAZURY!;-)TAKI LIFE!

Hm-ja też się zastanawiam czy...może we mnie już wyższych uczuć nie ma !?Sama nie wiem!:-( Co do wakacji -to na razie niestety pas!:-( ale- keep smiling:-)

Deuś-coś jest na rzeczy!!!;-) Jak to byk z wagą-jeśli ktoś wierzy w horoskopy;-) A co do dobrych cech -to mam nadzieję ,że ...jednak są w przewadze ;-) (cóż w tym momencie optymizm nic mnie kosztuje!!!;-) :-) )

Hejka Design-nie mam wątpliwości!!!Zajmij się pięknie Deą to ja może chociaż na trochę się uwolnię od tego cholernego neta!!!;-) Pozdrawiam!:-)

Bluerose2000-> wreszcie dziewczyny zaczęły mówić na temat zasadniczy, aż głupio było bawić się w podczytywacza:D Zajmę się, zajmę.....tak ma rola:P Pozdrawiam serdecznie i udanego odwyku, jesli faktycznie uciekasz:) Ale wróć😭 jak każdy zatwardziały kawowy narkoman:P Dea🌻

Dea-w sumie kocur mógł się poczuć dotknięty-bo nie ukrywałam że wielką sympatą to do niego nie pałam(ale jeśli chodzi o artykulację tejże antypatii-pobił mnie na głowę!!!;-) ) Pa pa -buźaki 102!;-) Zostawiam was samych(cobyście się swobodniej poczuli!!!;-) )

no mam zaklepaną robótke...do końca tygodnia będę się musiał streścić w temacie.... dziś autentycznie dałem ciała na jeździe, chyba za wcześnie jak dla mnie było, w sensie pory dnia....stawał mi dośc często:P nie wiem co jest grane, a juz było całkiem dobrze. No cóż to po prostu wymaga praktyki i tyle...jak wszystko:classic_cool:

owszem bardzooooo lubię samochody itd. no ale nie będę przelewał uczuć na kawał blachy i plastiku, nie wiem może ja niewyżyty jestem to mi staje:P widziałaś wczoraj jak z moim wyczuciem:classic_cool: może z głaskaniem i gadaniem pójdzie mi lepiej😭

błąd... z głaskaniem i gadaniem musi pójść dobrze....oj tak!!!!!

będę głaskał raz z włosem raz pod włos:P w samochodzie wystarczy jeden lewarek;) w kwestii mojego stawania to wolałbym w tym przypadku zostać impotentem:P mówię o niechcianych sytuacjach.... a Ty jak sobie dajesz radę ze stawaniem??? gaśnie Tobie czasem...??? mozesz skłamać...albo żebym się lepiej poczuł albo ,żebyś ty sie lepiej poczuła:D

Gość macie
Znowu sie zaczyna?:O

no własnie ruszam na sprzęgle i stopniowo dodaję gazu, dziś nie wiem jakiś tick nerwowy albo coś, już czułem ,że bedzie dobrze to zamiast odpuścić sprzęgło do końca delikatnie to heh...no za szybko chyba wstałem lewą nogą i ona mi dziś odpłaciła... Możliwe ,że będę tego żałował bo chyba whiskas wysypałaś do miseczki i kotek przyleciał ale musze lecieć do roboty...jak coś to wiesz jak mnie złapać...albo ja Ciebie złapię:P gorący😘 ale jeszcze nie tak namiętny......papa

Kocur-zabrakło mi słów-to Ty tak cholernie pamiętliwy jesteś i tylko czekałeś żeby się odgryźć!!!???Z powodu niewinnego żartu-z twoim poczuciem humoru ,rzeczywiście bardzo nie halo!Jestem w szoku !Wyluzuj trochę i podaj łapę-kachać się nie musimy ,ale warczeć na siebie też chyba nie !???;-)

Gość tak poczytalem topik
i mysle ze bluerose2000 ma szanse na fajnego faceta tylko wirtualnie