Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaaaaaaaaabla

Pytanie dla komputrowcow

Polecane posty

Nie wiem czy już była taka propozycja ale otwórz obudowę, wyjmij pamięć i włóż ponownie. Bardzo często jest to wina pamięci.

blaaaaaaaaaaaabla------> e tam romansik od razu:) nie napisalas najwazniejszego jaki to dzwiek i jaki masz bios.jak napiszesz o to co pytam to napisze Ci co masz uszkodzone:) jak na razie to sadze ze to alarm od tem. wejdz do biosy i sprawdz na ile masz ustawiony alarm i jaka masz tem. -jak nizej jak 60 to go przestaw(spprawdz czy coolerek na procesorze sie kreci) mozesz rowniez miec malo pasty na rdzeniu procesora i dlatego procesor sie grzeje,a co za tym idzie alarm piszczy.

zreszta napisz jaki mas procesor to powiem Ci jaka moze miec tem. bedzie prosciej-tylko dokladnie spisz te wszystkie oznaczenia najlepiej jak sprawdzisz wszystko programem everesthome jak nie masz i nie wiesz jak miec to napisz na mojego maila to Ci wysle.

Gość wiem jedno
seba to lamer jakich malo i on sie tak zna na kompach jak Jarek Kaczynski na modzie :)

seba to lamer jakich malo i on sie tak zna na kompach jak Jarek Kaczynski na modzie-------->dobre;),rozbawilo mnie to zdanie zwlaszcza porownanie:) p.s. ostatni jarek zatrudnil stylistke i ubiera go w koszule z dlugim kolnierzykiem aby sprawial wrazenie mniej grubego w garnitur w paski aby sprawial wrazenie wyzszego,niebieskie kolory aby sprawial wrazenie ladniejszego(reszte mozesz sobie w ostatnim wprost doczytac aby byc na biezaco) -wiec moze ja rowniez kogos zatrudnei aby nie byc takim \"lamerem\"-pomysel jeszcze nad tym:):):) zreszat nigdy nigdzie nie pisalem,ze sie znam:)

wiem jedno------.i jeszcze jedno-na temat mojej wiedzy mozesz sobie pisac co chcesz-wali mnie to ale porownania do \"ziemniakow\" czy \"romka\" to sobie wypraszam:);) p.s. a jak jestes taki "nie lamer" to napisz dlaczego piszczy bios:)