Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpiszcie

co to sa ...

Polecane posty

Gość odpiszcie

ustawienia proxy i jak sie je zmienia ? :)

Gość gdyby te cycki
gogle Ci prawdę powiedzą

Gość odpiszcie
dziekuje

jeszcz luj z czestochowskiej promenady i kaczka albinos z J.P. na tym sie znaja :D

Gość odpiszcie
nigdy nie mialem dziewczyny ty sie pewnie orientujesz jak dostalam bana na forum i zmienie ustawienia proxy to bede mogla znowu sie zalogowac? :D

Gość noooooooo
ktos moze wie ?????

Gość nooooooooooooooooooooo
nigdy nie mialaem dziewczyny ja sie na tym nie znam 🖐️ dostalam najpierw bana na nick a potem dotalam na IP :) calkiem nie slusznie :o ;) wedlug mnie oczywiscie :classic_cool:

Gość noooooooooooooooooo
gdzie sa te ustawienia w komputerze wogole wydaje mi sie ze mam dynamiczne

Gość nooooooooooo
ale to nie na tym foru dostalam bana na innym :classic_cool:

Gość noooooooo
na tym nawet nie mam zalozonego konta czy jak to sie nazywa

a jaki masz internet neostrada,chello,umts?? co do tyego programu to tylko \"pozorna anonimowosc\" ale na to forum moze wystarczy-to zalezy od bystrosci administratora:)

gdzie sa te ustawienia w komputerze wogole ----->uruchom/command i jak otworzy sie konsola to ipconfig p.s. zalezy jeszcze jakiego masz windowsa zreszta tu mozesz prosciej sprawdzzic http://ip.boo.pl/ip.php

Gość nooooooooooo
:) probowalam sie zalogowac kiedys na tamtym forum ale nie dalo rady, mam neostrade pytalam brata, ale on tez nie wie :o

Gość nooooooo
ooo aha nowego konta tez nie moge sobie zalozyc :classic_cool:

Gość noooooooooo
mily jestes,ale ja i tak nic z tego nie rozumiem nigdy nie mialem dziewczyny jasniej do mnie bo ja sie na tym nie znam :o jakie reuter ??

Gość nooooooo
aa i gdzie jest command :) prosze dajcie odpowiedz :D ;)

ze co 5 sekund mi sie zmienia ip----->i co z tego?co 5sekund bedzie ci sie zmienialo \"pozornie\" ip z naciskiem na slowo pozornie-mozna te zmiany wylapac. dam CI rade zrob np strone w notatniku(wystarczy sam link do banerka) daj na niej banerek allegro a potem kliknij sobie na niego kilka razy po \"niby\" zmienie ip i zobaczysz jaki komunikat Ci sie pojawi i jakiego maila z allegro z niespodzianka dostaniesz:) a jak bedzie dzialal ten Twoj program to co 5sekund dostaniesz 20groszy:):):):):):):):):):):) ale jeszcze nie spotkalem takiego programu a mam ich wiele:) najlepszy jaki znalazlem to ten jednak duuuuuuuuzo mu brakuje do idealu i nadaje co najwyzej na takie forum jak to:) http://allegro.pl/item117392364_117392364.html

aa i gdzie jest command prosze dajcie odpowiedz ----->to plik systemowy wystarczy jak dasz menustart/uruchom i wpiszesz command i wtedy otworzy sie konsola ale po co Ci to juz wiesz,ze masz dynamiczne ip jak masz neostrade:) z tymi plikami cookies to tez dobry pomysl na archaicznych forach maja czasami takie zabezpieczenia-jesli jednak to jakies forum komputerowe to nic nie zdzialasz:) pliki cookies czasami sa kodowane wiec dla pewnosci usun wszystkie:)

do sprawdzania ip bedzie chcial namierzyc to nie ma szans----->ale to nie chodzilo o to aby Cie namierzyc tylko abys sie mogl zalogowac:) a co do namierzania to na serwerach i tak zostaja logi:) jednak jesli ktos jest inteligentny i przepusci polaczenie np. przez izrael a potem palestyne lub stany i koree to te logi i tak na nic:) jednak do wszystkiego trzeba troche rozumu bo zaden program go nien zastapi:)

Gość noooooooooooooooooooooooooooo
wogole nie moge zalozyc nowego konta dostalam bana na IP :P a pliki cookies kasuje dosc czesto wiec to nie ma znaczenia a gdzie sa te ustawienia proxy?