Gość ..Nitka..21 Napisano Sierpień 11, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..Nitka..21 Napisano Sierpień 11, 2006 Jaka odzywke polecilybyście przy wlosach przetluszczajacych sie i lamliwych?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twingusia 0 Napisano Sierpień 11, 2006 sunsilk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nitka21 0 Napisano Sierpień 20, 2006 upupup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 20, 2006 Słyszałam,że Kadus jest dobry,ale rogi niestety.Chyba,że kupisz z koleżankami 1 litr w hurtowni i się podzielicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja używam odżywki Ziaja Napisano Sierpień 21, 2006 "Plantica V" Proteiny Ryżowe do włosów zniszczonych ze skłonnością do przetłuszczania się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja uzywam Napisano Sierpień 22, 2006 suszarki jonizujacej zamiast odrzywek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem jak odżywki KADUS Napisano Sierpień 22, 2006 ale miałam kilka próbek szamponów tejże firmy i będę omijać ją szerokim łukiem, bo to takie agresywne dziadostwo dla skóry, że szok, a i włosy nie wyglądały po nich zbyt dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kadus Napisano Sierpień 23, 2006 Uzywalam juz odzywek i szamponow- niestety bez rewelacji. A cena niestety bardzo wysoka :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach