Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelkaaa

Dlaczego faceci są tacy niedomyslni????

Polecane posty

Faceci powiedzcie czy to tak trudno zrozumieć że kobieta jeśli mowi nie to tak naprawdę ma na to ogromną ochote :DA Wy niestety odrazu się wycofujecie albo obrażacie w najgorszym wypadku... Jestem taka zła , że nie wiem co zaraz ze soba zrobie...

Gość buahaha masz sposoby
pewnie mu za bardzo nie zależało :) więc sobie odpuścił :)

Gość bruins
jak jesteś taka bystra i domyslna, to czemu nie domysliłaś sie, że faceci są "niedomyslni" ? :D

Gość hfghgfhf
:o jak ja mówie nie to myśle nie :o ... pisz idiotko takie głupoty dalej a gwatłcicieli bedzie więcej.. bo jeśli kobieta mówi sie to przeciez chce :o:o

Gość kasia kowalska
a ja napisalam bylemu 'daj mi swity spokoj' chcac go zmusic do zawalczenia o mnie, a on po tych slowach juz sie nie odezwal:O

Gość oj morelko
to chyba jakaś twoja filozofia. Też jestem kobietą i jakoś nie zauważyłam, żebym wysyłała jakieś sprzeczne informacje. Dla mnie nie oznacza nie, a tak oznacza tak. Ponadto facetom należy mówić wprost czego sie od nich oczekuje i tyle

Gość samanta 39
Nie to znaczy nie :o pojebało cie ????????? jak mozesz jakie głupoty jeszcze rozpowiadac :o zaraz będzie masa głwałcicieli :o

hihihi ale mnie rozbawiliscie :D Przecież ten temat był pół żartem pół serio i tez takich odp. sie spodziwałam.. A Wy zaraz od idiotki mnie wyzywacie :(Ehh ludzie... Dobra tematu ie było...

podpisuje sie pod poprzedniczka...jestes zalosna i naiwna jesli tak myslisz,zycze powodzenia A jesli bedzie cie ktos chcial zgwalcic to mow TAK a moze cie poslucha i tego NIE zrobi...powodzenia dziewczynko:/

Gość może ona lubi na siłe
sa takie kobitki ktore to racuje :)

Gość kasia kowalska
Myrevin mi nie jest do smiechu:O

Dlaczego kobiety sa takie niedomyslne , zapamietajcie ze jak mezczyna mowi : Kocham Cie Umowisz sie ze mna na randke Czesc, mam na imie Xawery Ladne masz oczy itp. To tak naprawde ma ochote was przeleciec a wy doszukujecie sie innych glebszych znaczen :O

Gość uważaj z takimi topikami
Wyobrażasz sobie faceta który się do Ciebie dobiera a Ty nie chcesz i mówisz Nie. On sobie myśli: "Jasne.. mówi nie a tak naprawdę to marzy o tym" A potem są gwałty i tego typu sprawy bo nikt tych głupich kobiet potem nie traktuje poważnie, bo nigdy nie wiadomo o co im tak naprawdę chodzi.

Gość jeeee
zeby jeszcze wszystkie lasencje byly atrakcyjne to sam bym taki byl i myslal o jdnym ..ale pasztetow tez jest pelno i trzeba przed nimi zwiewac :) .. np w pracy widze ze laska czegos chce i niby ma jakis problem i daje aluzje ze potzreba jej pomoc ..wiec z musu pytam grzecznie ,pomoc Ci w czyms ? a mysle sobie zeby tak powiedziala : thx nie trzeba, wiem wszystko :) ale pasztety nigdy tak nie mowia :( tylko chca wymusic zaunteresownie soba

ok to jest moja ostatnia wypowiedz tutaj na tym topiku :pZałożyłam ten temat na ogólnym...Pisząc tutaj nie myślałam że wszyscy odrazu zaczną sprowadzać go do seksu,cholera jasna nie o to mi chodziło..Zresztą nieważne...papa Moderatorzy możecie usunać ;)

a ja tam się zgadzam z Tobą morelkaaa:) faceci sa niedomyślni i wcale nie chodzi tu o sprzeczne sygnały które wysylamy jakbyśmy same nie wiezdiały czego chciały....nie raz nie rozumieją prostych podtekstów i nie potrafia odpowiednio zareagować w sytacji w której każda kobieta na ich miejscu wyczułaby aluzję od razu:) panowie nie linczujcie....

Mia* Dziękuje chociaz Ty jedna wiesz co mam na myśli,czyli jednak jakaś solidarność jajników jest :D Tak naprawdę chodziło mi o to jak Ty to napisałaś,dla nich jakiś podtekst, metafora chyba nie ma prawa bytu...Najlepiej dla nich kawa na ławę ale nie zawsze tak sie da ;) Potem finał jest taki że ja jestem zła bo moglam powiedziec to bez owijania w bawełne,a on jest zdegustowany i w ogole nie wie o co chodzi :D