Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tabletka

Czy tabletka zdazyla sie wchłonać?

Polecane posty

Gość czy tabletka

Witam, Wzielam wczoraj jak zwykle tabletke Cilest pomiedzy godz 18-19. Jednak ok polnocy wymiotowalam bo najadlam sie jakis niestrawnych rzeczy. Czy tabletka zdazyla sie wchłonac i nie ma sie czego bać???

Gość Marstusiaaa84
Na to pytanie Ci nie odpowiem, ja bym na Twoim miejscu zalozyla ze sie nie wchlonela i postepowala zgodnie z tym zalozeniem.Wazne jest ktory to byl dzien brania pigulek.Podobno srodkowy w "zapominaniu" i podobnych sytuacjach jest najbezpieczniejszy-tak pamietam jak jeszcze bralam pigulki, a 3ci tez musi byc w pelny bez zapominania bo przeciez pozniej tydzien przerwy.Ja bym na Twoim miejscu zabezpieczala sie dodatkowo prezerwatywa przez 7-12 nastepnych dni.No ale ktory to byl dzien brania?

Gość czy tabletka
to byl 5 dzien i choc biore zawsze tabletke wieczorem, to dzisiaj wzielam rano - tak na wszelki wypadek :)) Nie chce wpadki

Gość Marstusiaaa84
Nie martw sie, nie bedzie wpadki:) w takim razie wez jedna wieczorem jak zwykle itd.Z tego co pamietam to na kompletne powtrzymanie owulacji potrzeba 7 dni,wiec jak sie boisz to przez 7 dni uzywajcie prezerwatyw albo zimna woda zamiast ;) nie masz sie czego obawiac.Ja tez sie balam ale tabsy zrobily mi krzywde i juz dluugo ich nie biore a wpadki nie zaliczylam,wlasnie dzisiaj dostalam to co trzbea w terminie;)wiec naprawde nie musisz sie niczego obawiac:) pozdrawiam!

Gość przeczytaj instrukcje tabsow
i bedziesz wszystko wiedziec