Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatka1406

jogurt dla zdrowia

Polecane posty

Gość beatka1406

czesc dziewczyny,tyle czytalam tu o zaoacah z pochwy,grzybicach itp.i slyszalam ze na te rozne dolegliwosci stosujecie jogurt jakies paleczki kwasy mlekowego,na odnowienei flory bakteryjnej,wiec moje pytanie jets takie:czy mozna sie smarowac tam np jogurtem tak zapobiegawczo??czy nic sie nie stanie??a jezeli mzoan to jakiego najlepiej jogurtu uzyc??moze nazwe od razu:Pdziekuje z gory za odpowiedz

Gość alez mnie ciekawi
jaknajbardziej tam smarowac , mozna najlepiej naturalnym.

Gość beatka1406
ale jak w takim razie smarwoac??na wargach czy w srodku...w srodku to chyba wyplynie..slyszalam ze wato zamrozic troche jogurtu w palcu od rekawizcki gumowej i wtedy tak jakby powstaje takim tampon..ale na jakas glebokosc go wsadzic i czy mam go wogole wyciagac??czy poczekac az sie rozplynie,czesc wyplynie a czesc sie wchlonie...nei wiem zupelnie jak sie za to zabrac... pomozcie dziewczyny!!1

Gość ah i och
wez na palec jogurtu i smaruj te okolice chore tak jak kremem, i nasmarujes znieco i juz samo sobie tam wsiąknie.

Gość ah i och
jak masz chore grzybice itp to smaruj okolice warg i nieco w srodeczku tak z wierzchu a nie tam daleko w głąb.niech sie flora bakteryja stworzy i powróci do poprzedniego stanu

Gość ah i och
zaraz zaraz ale nie zapobiegawczo!!!!!!!!!!!!!! tylko jak chore jest oczywiscie

Gość beatka1406
czyli tak poprostu by bylo zdrowiej,by uniknac grzybicy to nie?? bo wiadomo choroby przyjmowane leki wszystko sprzyja grzybicy,

Gość BEATA L.
Mojej mamie farmaceutka na pytanie o tani płyn do higieny intymnej poleciła mycie i zamiast mydła JOGURT NATURALNY ,lekko spłukać

Gość beatka1406
hmm ciekawe...zastosuje sie!!!dzieki:D