Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.WW.

druga bladoróżowa kreska-test bobo

Polecane posty

Gość M.WW.

hej,prosze o opinie tych dziewczyn,ktore maja dosw z testami.Czy wynik 2 kresek-ale ta okreslajaca ciaze jest bladziutka-test bobo-niby stwierdzajacy juz ciaze po 6 dniach-moze byc pozytywny?Dla pewnosci powtórzyłam Quick-dał ledwie widajaca 2 kreske-swierdzajaca ciaze.Oba testy z biegiem czasu podkreslaja te 2 kreske.Wiem,ze wynik jest po 3 min,i wtedy pokazał te druga b.mało ja widac,ale widac...dosłownie cien ale jest kolor... To jak jest z tymi testami...moze jeszcze za wczesnie?Okres ma byc za 6 dni,ale 6 dni od staran minelo....

musisz zaczekac do dnia @ i wtedy test będzie najpewniejszy a jeśli chcesz wiedzieć już to najlepiej zrób test beta hcg z krwi... ale na moje oko jeśli już wyszły Ci słabe kreski.... mimo wszystko zrób bete

Gość ultrasonograf
a czy bladorozowa po pewnym czasie zrobiła sie jednak czerwona?i czy na pewno była-bo niekiedy mozna ulec zludzeniu

Gość Axaa
No i po co się tak spieszysz? Najlepiej poczekaj do miesiączki, jeśli nie dostaniesz, to będziesz robić testy. Po co wyrzucać pieniądze?

też mialam drugą kreskę bardzo słabo widoczną na tym teście....dzisiaj mam półtora miesięcznego syneczka... gratuluję

Gość M.WW.
Jestem niecierpliwa....zrobiłam bo nie mogłam sie powstrzymac....nie wiem,czy to moze byc ciaza czy nie....

Gość annii
będziesz musiała jednak poczekać, bo przed terminem misiączki często zdarzają się samoiste poronienia. Ćierpliwości! Ciąża długo trwa, więc cierpliwość jest niezbędna :) pozdrawiam!

Gość M.WW.
aniawd-na tym tescie bobo jest napisane,ze po upływie wiecej jak 5 min test jest do wyrzucenia-bo moze dac mylny wynik...w aptece powiedziano mi tez,ze moze dac mylny wynik własnie dlatego,ze jest b.czuły....ta kreska u Coebie była ledwie widoczna?a potem robiłas jeszcze testy inne?

Gość M.WW.
pierwsza swierdzajaca brak ciazy pokazuje sie od razu w tym tescie-gruba i rózowa-ta druga potem i mało ja widac...

Gość a dlaczego tak duzo usg
wydaje mi sie, ze jednak bedziesz mamą... ja tez pierwszy test zrobilam przed @, tez bobo-test, ktore podobno sa kiepskie, no ale mi wyszla bledziuchna kreseczka, po kilku dniachpowtorzylam na Quick View i wyszla druga, juz wyrazniejsza...

Gość Moniś D
ja robiłam 2 różne testy bobotest i pretest ale w dzień po tym jak miałam dostać okres więc wynik był bardziej prawdopodobny.na obydwóch testach te ciążowe kreski były słabe.Po jakimś czasie robiłam jeszcze jeden test i kreska była juz wyraźniejsza.Całkiem możliwe że jesteś w ciąży ale dopóki lekarz jej nie potwierdzi żaden test nie da ci 100% pewności.A żeby ciąża była widoczna na usg też bedziesz musiała trochę poczekać.Nie ma nic od razu :)

Gość Jarota
Mi wyszła druga słabiutka i okazało się, że to tylko zaburzenia hormonalne:( Ale potem się udało:D

Gość M.WW.
Zobaczymy...mozna wpasc w nałóg z tym robienirm testów:) Staramy się dopiero pierwszy cykl,trzeba miec szczescie zeby tak od razu....mam nadzieje ze nie dostane za 5 dni@