Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midka

NIVEA VISAGE YOUNG Beautiful Skin - POLECAM

Polecane posty

Gość midka

Dziewczyny , nie wiem czy niektore juz probowaly czy nie ale ja sie wczoraj skusiłam. patrzalam na polke i stwierdzilam sproboje. potrzebowalam kremiku nawilzajacego ktory załagodzi objawy zluszczenia skory po masciach ,a milym dodatkiem w tym kosmetyku jest ten efekt delikatnego podkladu. fakt ma kolorek kakao ale lzejszy jest niz podklad i w ogole nie widac nic, tak sie dopasowuje, skora ma taki naturalny odcien i co fajne, ukrywa wszelkie przebarwienia i załamania skory posiadajac tak malutko z fluidu. pachnie ladnie , Kto bedzie sie zastanawial to niech tego nie robi lecz BIERZE! TO MOJA osobista ocena, pozdrawiam.

Gość ile kosztuje

Gość piratka79
popieram popieram :D Juz napisalam o nim w innym watku i naprawde jestem nim zachwycona. Strasznie sie ciesze, ze go znalzlam :D Pozdrawiam wszystkie wielbizielki Nivea Beautiful Skin:D

Gość trust
Piszecie o kremie tonującym nivea taki w tubce? Czy o inny chodzi?

mam go i jest super, ten zwykly tez jest bardzo dobry ale ten matuje i nadaje dodatkowo koloryt.Idealny na upalne dni zamiast podkladu.Polecam

Gość Stokrota11
Nie mam go jeszcze ale chyba się na niego skuszę :). Tylko mam pytanko: czy on matuję skórę?

Gość piratka79
Tak, on matuje, ale nie na caly dzien. Mnie przy mojej mieszanej cerze matuje na jakies 4 godzinki.

Gość Stokrota11
A to fajnie :). Dzięki.

Gość .Joanna.
Do jakiej on jest cery?? Nadaje się do tłustej?? Kryje, czy to raczej krem??

Gość piratka79
Joanna, wez poczytaj sobie damske torebke (link wyzej) to sie dowiesz. Poza tym piszemy przeciez, ze to krem wiec i zupelnie nie kryje (bo to nie jego zadanie), a jedynie wyrownuje koloryt.

Gość Matko dziewczyny
czemu w kolko pytanie o to samo?? Wezcie zajrzyjscie na damska torebke, poszukajcie w necie info, a nie tluczecie w kolko ten sam temat ://