Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierek

o co kurna chodzi z tym WIELOKROTNYM ORGAZMEM?

Polecane posty

niech mi ktos wytlumaczy jak to jest technicznie mozliwe skoro po przezyciu jednego orgazmu kobieta jest najczesciej nadwrazliwa? o co tu chodzi?

Po pierwsze nie każda kobieta po orgazmie ma nadwrażliwą łechtaczkę, a po drugie zawsze można odczekać kilkanacie sekund (do minuty-dwóch - w zależności od kobiety) i wtedy dopiero ponowić jej pieszczenie. Poza tym są jeszcze orgazmy pochwowe i tu już nie ma nadwrażliwości. :) Mnie się zdarzyło mieć dwa orgazmy pod rząd - podczas robienia lodzika - sam byłem tym zdziwiony. :)

Dla Ciebie specjalnie wyjaśniam (bo mimo iż się niezręcznie wyraziłem, to sens był jasny), że chodziło o lodzika, którego robiła mi moja dziewczyna. :)

Gość potszyf oczekujący
:D{czesc]

Czytając podobne, prymitywne i prostackie wypowiedzi do Twojej \'\'Agesywny\'\' i \'\'Obserwatora 44\'\', jeszcze bardziej kocham Swojego Chłopaka. :) Szkoda, że mało jest takich facetów, jak On. :(

Gość obserwator 44
Salsa, zamiast oczekiwać, zrób "mu" zaraz loda, przy którym "on " lub Ty, w każdym bądż razie, któreś z was bedzie miało czterokrotny orgazm.Uważaj jednak, abyś się nie udlawiła.

Gość czyli wielokrotny
to po prostu normalny orgazm parę razy...? E, to kicha, a ja myślałam, że jest coś takiego, że można miec "nawroty" orgazmu parę sekund po sobie... Orgazm parę razy to mój misiaczek mi często funduje:)

Ja mam wielokrotne orgazmy. To znaczy jeden ciąg orgazmów z kilkunastosekundowymi przerwami. Nie za bardzo umiem to opisać. Wiem tylko, że to trwa u mnie czasem ok. 40 min. a czasami kilka godzin. Oczywiście mówię o orgazmie pochwowym. WSPANIAŁE UCZUCIE. :)

Gość a ja nie mam
a ja nie mam pochowowego co za dol :/

Gość xD
ja tez nie mam ale i tak jest super:P

Gość Adi****
nio dobra ale do pochwowego tez troche trzeba pomiziac lechtaczke prawda? nio bo ja uwazam ze mam obydwa przy minecie lechtaczkowy a przy normalnym sexie pochwowy ale no bez pobawienia sie lechtaczka go nie ma, ale wiem ze mam 2 rodzaje bo sa zupelnie rozne, ten lechtaczkowi jest slabszy i skoncentrowany tylko bardziej w tej czesci przedniej czyli wlasnie w okolicach lechtaczki a pochwowy bardziej przeszywa cale cialo tak?

Ja orgazm wielokrotny pochwowy mam niezależnie od łechtaczkowego tzn. łechtaczka nie musi być wcześniej, lub w trakcie pobudzana, żeby był ten wielokrotny. Orgazm pochwowy i orgazm łechtaczkowy, to dwie różne rzeczy. Różne też są sposoby na ich osiągnięcie.

Gość do salsy
poroadź mi co mam zrobić żeby mieć pochwowy

Gość hhhhhhhhhhwgh
wlasnie jak to jest z pochwowym?

Gość jakis tam facet
Poczatkowo doprowadzam do orgazmu lechtaczkowego a potem wchodze penisem do pochwy i ostro dobijam (ona to lubi) az dochodzi do orgazmu nastepnego zaczynaja sie wstrzasy orgazmiczne a ja juz wowczas nie moge sie pohamowac i sie spuszczam

Gość jakis tam facet
Moja ma pochwowy tylko wowczas gdy sie wyposci ( nie ma seksu tydzien) a gdy sie zabawiamy codziennie to dochodzi tylko do orgazmu stymulacja lechtaczki

Gość Adi****
nio ja mam pochwowe ale jednak potrzebuje do tego lechtaczki i wiem ze to pochwowe bo totalnie sie roznia od samych lechtaczkowych bo przeszywaja cale cialo i sa bardzo silne natomiast lechtaczkowe sa slabiutkie i umiejscowieone w jej okolicach

Gość ja chce pochwowyyyyyy
jak go osiagnac i jaki procent kobiet go ma ?

Gość prawdę mówiąc
ja nie czuje róznicy pomiędzy łechtaczkowym a pochwowym oba są rewelacyje i nie musze miec stymulowanej łechtaczki by dojść gdy facet wchodzi we mnie z całym impetem, a gdy bawi sie samą łechtaczką jest równie cudownie a wielokrotny to nastepujace po sobie orgazmy mam wrazenie ze juz koniec gdy fala rozkoszy powraca od nowa zaj.. uczucie