Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeeeeeeeeeeeeee

19-letnie mamusie są tu????

Polecane posty

Gość Siostra 2 małych dziewczynek
I tak w ogóle temat forum w sumie rzeczy oddala się od tematu młodych matek

POZDRAWIAM WSZYSTKIE FAJNE DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość alojzy starszy
ale tu miło ......

cZARNY ANIOŁEK ZGADZAM SIĘ

Gość monisienkaaa
dziewczyny opanujcie sie!!!zachowujecie sie jakby kazda byla madrzejsza od drugiej!! dajacie sobie spokoj jesli ktos rodzi w wieku 18 lat to jego sprawa jesli inni twierdza ze chca miec pierwsze dziecko w wieku 35 lat ..to tez ich sprawa ..o co wy sie w ogole klocicie?? zastanowcie sie troche.. jesli macie wypisywac bzdury i bluznic na siebie ..to wyjdzcie na spacer..i zapomnijcie ze taki topic istnieje...

DO TYCH CO NIE DOTRZE TO I TAK NIKT IM W GŁOWĘ NIE NAKŁADZIE!!!!!!!!!!!!

JA IDĘ NA TEN SPACER POZDRO MIŁEGO POPOŁUDNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 PA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość do czarnego aniolka
No bez przesady. Rodzic dziecko powinnyśmy nie wtedy kiedy mamy na to ochotę, tylko wtedy kiedy mamy do tego warunki. Czyli samodzielnośc psychiczna i materialna i wtedy nic nikomu do tego. Jezeli jednak decyduje sie dziewczyna na dziecko i musi korzystac z pomocy rodzicow i MOPSu to nie jest wyłącznie jej sprawa. Powinna przynajmniej z rodzicamoi o tym porozmawiac, czy oni aby napewno bedą zachwyceni jej decyzją.

Ale każdy człowiek jest inny każdy chce czegos innego od życia każdy ma innych rodziców i został inaczej wychowany ale rzeczą ludzką która powinna łączyć jest TOLERANCJA I WZAJEMNA AKCEPTACJA Nie mówię że popieram dziewczyny które w wieku 18 19 lat rodzą dzieci ale mimo wszystko sznuje je . Wię proszę Was uszanujcie ich decyzje .Skoro chcą to niech zakładają tak wcześnie rodziny.To jest ich prywatna sprawa.

CZY KTOŚ PŁACZE ŻE ODCHODZĘ Z FORUM I IDĘ NA SPACEREK???????????????????????????/

Ale ja to wiem zobacz mój post kilka stron wcześniej ja tez mam 18 lat i nie w głowie mi dziecko ale nic nie poradzisz na to że niektóre dziewczyny chca mieć dzieci w wieku 19 lat a inne w 25. bo nikogo nie można przydusić do ściany i mu powiedzieć jak ma żyć.

ktos tam napisal ze ten temat nie prosi sie o komentarze,a wiec gdyby tak kazdy topik nie prosil sie o komentarze to forum by nie istnialo,nie mowcie mi ze kiedy wchodzice na inne topiki i cos was irytuje to nie zostawiacie 5 groszy!!! zyjemy w wolnym kraju i mozemy komentowac to co nam sie podoba,i nie jestesmy zgorzknialymi pannami,araczej dziewczynami ktore widza swiat inaczej

Gość black queen
bonita cos tam cos ... ten temat nie prosi sie o komentarze ludzi ktorzy nie maja nic do powiedzenia.... to nie jest temat "osadzajmy mlode 19 letnie mamusie" to temat dla tych wlasnie dziewczyn ..zeby wymienialy sie doswiadczeniami i mogly popisac o tym co je spotkalo.a nie wyczytywac kim to one nie sa i jakie zycie je czeka . tak ciezko to zrozumiec ?

bo tak na prawde to kazdy powinien przejsc CHRZEST w zyciu i wtedy sie wypowiedziec jaki to on jest dorosly i dojrzaly!!! sama i dla niektorych jestem siuska mam tylko 22,ale zycie mnie juz czegos nauczylo,wiec nie moge sluchac jak jedna z druga 18 latka uwaza siebie za doroasla bo tak na prawde wy G wiecie co to problemy!!! i odpowiedzialnosc,i praca,i twardy tylek!!!

Gość black queen
a skad ty to wiesz. na bank nie juedna 18 latka przeszla wiecej w zyciu niz ty. jest o wiele bardziej niz ty dojrzala.kazda osoba jest inna. nie zapominaj o tym..!!

Gość black queen
to jest twoje patrzenie na swiat.kazda 18 latka jest taka sama.... kazda bedzie posteoywala tak samo i skonczy tak samo. a gowno prawda.nie madruj sie lepiej jak masz gadac takie glupoty

black queen-te twoje lekcewazace cos tam cos,pozostaw dla siebie wymieniac sie doswiadczeniami??? bede teraz na prawde ironiczna,chyba mowisz jak pieluszke zmieniac???...takie doswiadczenia moga na innym topiku jednym slowem jest to kolko wlasnej adoracji,i tyle

Ej kobiety nie kłóćcie sie teraz która dojrzalsza ...wiadomo ze ta która ma za soba większy bagaż doświadczeń ale to wcale nie znaczy że musi być starsza ...różne sytuacje sie w życiu zdarzają...

Gość black queen
heeheh nie chodzi o pieluszki.bynajmniej nie wydaje mi sie. poprostu stworzyly taki topik zeby pisac z kims kto je ROZUMIE bo jest w TAKIEJ wlasnie sytuacji:) a po co topik 30 letnim mamusiom ?? po co ?? chyba wlasnie po to zeby pogadac z kims kto zna sie w tym co mowi !!

wiesz,...tutaj nie mozna brac kazdego przypadku na osobny tor,bo takie glupoty te dziewczyny wypisuja,ze Z TYCH wypocin widac,ze dopiero co skonczyly sie bawic barbie

Gość biedne dzieci
Najczęściej baby się kłocą która mlodsza :D A na tym topiku odwrotnie. Mnie tylko żal tych dzieciaczków. Matki zamiast się nimi zając, na spacerki chodzić, bawić się z nimi to kłócą się na forum a dzieciaczki w lóżeczkach albo w kojcach siedzą :O Smutne!!!

Gość black queen
i to co teraz napislas nie jest obrazaniem kogos?? jak juz pisalam GOWNO przez wielkie G wiesz. a to co piszesz swiadczy o tobie.

ja nikogo nie obrazam,walcze tym samym mieczem co ty,za duzo jest takich przypadkow obok mnie zebym myslala inaczej,przykro mi ale 90% 18 latkow,nalezy do kolka o nazwie-nie jestem samodzielny