Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeeeeeeeeeeeeee

19-letnie mamusie są tu????

Polecane posty

Gość
A wy znowu się kłócicie jak stare przekupy na tergowisku. Przesstańcie się czepiać Evi_20

Gość gyuziczkowa
Dziewczyny zostawcie ten dom, Evi sama przyznaął , ze jest WYNAJMOWANY. Zadna tajemnica.

Żal mi was Moje Drogie Panie. Jesteście takie puste, a niby macie już swój wiek. Współczuje, nie chciałabym mieć ani takiej koleżanki, ani nawet dalekiej znajomej. A co by było gdybyście wy zaszły w ciąże? Tylko nie piszcie, że byście sie zabezpieczały, bo ja też się zabezpieczałam, a jestem w ciąży. jeju jak to czytam to mi się żygać chce.

Gość black queen
ale kto chce zawsze sie do czegos doczepi. zazdrosc nie jest dobrym przywodca.powinnyscie sie wstydzic swojego zachowania...wstydzcie sie tego co tu wypisujecie. niejedna 15 latka madrzej mysli od i pisze od was.dojrzale kobietki;)

tak przyznalam za rok bedzie juz nasz widze ze moj zyciorys to juz kazda zna ehh - popularnosc a niby nikt mi nieczego nie zazdrosci-a wszystko o mnie wiedza :-P ps to nie do osoby wyzej

Gość NIEmama
weszłam na tą stronkę nie dlatego, że jestem mamą, mam 18 lat i dopiero matura przede mną, ale myślę, że gdy skończę liceum i z moim chłopakiem będzie dalej się układało tak jak teraz wcale bym się nie przejęła, jeśli któregoś dnia okazałoby się, że będziemy rodzicami. Moja mama kiedyś powiedziała: ,,lepiej mieć wcześniej dziecko niż go nie mieć w ogóle", nie było to do mnie, ale do mojej znajomej, która miała wtedy 19lat, ale mamie przyznaję racje bez wątpienia :) Kliknęłam na ten topic, bo wydawał się taki przyjemny i ciepły, moim zdaniem młode mamy to żadna tragedia, studia można pogodzić z wychowywaniem dziecka. Nie rozumiem osób, które gonią za karierą i pieniędzmi, dziecko to nie ,,inwestycja". Pieniądze szczęścia nie dają, pewnie, że są konieczne, żeby zapewnić byt rodzienie, ale nie sa priorytetem! NAJWAŻNIEJSZA JEST MIŁOŚĆ! 3mam kciuki za młode mamusie, podziwiam Was, ze sobie radzicie i zazdroszczę takich slicznych bobasków, ja też kiedyś urodzę taką śliczną kruszynkę ;) :) ...i jeszcze jedno na takim słodkim topicu nie powinno padać tyle wyzwisk i wulgaryzmów, nie wiem skąd w ludziach tyle nienawiści i to do osób, o których nawet nic nie wiedzą .... a powodem jest tylko ich wiek i macierzyństwo, a to jest ich prywatną sprawą kiedy decydują się na dzidzie

ehh dziewczyny szkoda gadac pozdrawiam wszystkie forumowe kolezanki

Gość
Evi_20 zobacz jaka jesteś tutaj znana:) (nic tylko się cieszyć). A tak tobie zarzucały, że nic nie robisz tylko siedzisz na cafe, a one wszystkie śledzą każdy twój ruch:) pozdrawiam cię i syneczka oraz wszystkie \"życzliwe\" panie

Gość 22latka2222
Evi trzymaj sie dziewczyno i nie czytaj tego co wypisuja tutaj niektore, pozal sie boze, \"dorosłe\". Niektorzy ludzie po prostu maja spatrzoną psychike, pewnie same w młodosci nie musiały nic robic, niczym sie przejmowac bo wszystko im rodzice pod nos podsuwali i nie moga uwierzyc, ze jednak zycie moze wygladac inaczej...A prawda jest taka ze teraz wiekszosc ludzi w wieku 16,17,18 lat pracuje. Ja równiez w tym wieku zaczynałam pracowac i nie lubie gdy ktos wrzuca wszystkich do jednego worka. 99% mlodziezy w wieku 19 lat nie pracuje?? Bzdury. Sama musialam sobie zarobic na ksiazki czy zeszyty, doplacac do pradu czy wody zuzytej i tak jest do tej pory( znam mase takich osob). Jak widzisz spoleczenstwo Polskie takie juz jest - zeby tylko inni mieli gorzej, zeby tylko komus dopiec, dokuczyc - taka jest niestety polska rzeczywistosc. Wiecej sie tutaj wypowiadac nie bede bo zaraz zakraczą mnie te \"dorosle\" wiec zycze Ci duzo szczescia :) Powodzenia 3maj sie. Jednoczesnie przepraszam za nieskladna wypowiedz, ale zmeczona jestem i ide wlasnie spac ;) Pozdrawiam serdecznie A.

jak to czego? dziecka, domu, męża, pieniedzy. szczesliwego zycia. ty pewnie nie masz nic oprocz kasy :O

Gość biedne dzieci
Za dzieci się zabierzcie mamusie.Olejcie kafe. Te maleństwa was potrzebują a nie majace dzieci niech sobie tu siedzą :D

pytanie do Evi_20 jestes ta sama ktora wypowiadala sie kiedys na topicu \"czy sa tutaj 20letnie dziewczyny spodziewajace sie dzidziusia\"?:)

Gość monisienkaaa
dziewczyny idzicie stad.. nie robcie balaganu czy wy tego nie widzicie ze ktos sobie zalozyl topic by znalezc sie w gronie mlodych matek, by wymieniac sie doswiadczeniami? przestancie czy nie widzicie ze ranicie tymi bzdurami takie osoby? ..zastanowicie sie nad tym i zauwazcie jakie musicie byc(moim zdaniem okrutne) skoro tyle razy ktos was upomina, prosi , a wy ciagle o tym samym.. to nie one zaczely, wiec dajcie spokoj

winogronka -tak :) kurcze juz tego tematu nie pamietam :-P my przeszlysmy wlasnie na inne forum ktorego nie chcialm Ci podac :(

Evi chcialabym zapytac Cie o linijke... weszlam szipszop ..wpisalam date porodu jaka powiedzial mi lekarz... i wyszlo ze jestem w 12 tygodniu a to dopiero 9... niewiesz dlaczego??

sunny nie wiem :( a napewno dobrze wpisalas? zrob jeszcze raz a jak nie to ja zaraz zobacze co i jak :)

Dobrze ludzie dajcie juz spokój bo to się robi już nachalnie chamskie. Dziewczyna się cieszy że ma dziecko to niech się cieszy.Każdy już tu powiedział co chciał i nie trzeba jej jeszcze więcej dowalać....

nom ciegle tak wychodzi :( wpisz na 1 marca 2007.... zobacz co wychodzi jesli masz chwilke

hehe nie szkodzi nie musisz podawac:) czytalam tamten topic od poczatku mi bylam pelna podziwu dla Was:) trzymajcie sie🌻

biedne dzieci - zauważ, ze 80% naszego społeczeństwa nigdy w życiu nie będzie miało dobrych warunków do tego, zeby posiadac potomstwo. Traktujesz dzieci bardzo przedmiotowo - mam mieszkanie, samochód, lodówkę, zmywarkę, to teraz będę miała dziecko????? Te 19-letnie mamy mają więcej oleju w głowie niż tobie podobne. Ja zdecydowałam się na dziecko dopiero mając 30 lat. I BARDZO ZAŁUJĘ, ZE TAK PÓŹNO!!!!! Gdy poznałam smak macierzyństwa, to uczucie przepełniającej Cie ogromnej miłości i czułosci, to żal mi straconych lat, kiedy mogłam poznać te uczucia dużo wcześniej. Poza tym na więcej dzieci sie nie zdecyduję - bo jestem za stara i nie mam ochoty powołać do zycia upośledzone dzieciątko, albo żeby inne dzieci pytały moje dziecko, dlaczego babcia przychodzi na wywiadówki? :-o Ja Wam gratuluję, bo podjęcie decyzji o macierzyństwie w każdym wieku jest ogromnie odważne (zwłaszcza w kraju tak nieprzyjaznym dla mam maluchów)! Prawda jest taka, ze te, co Was krytykują tak naprawdę są ubogie uczuciowo. Bo: 1. Was nie znają, ale juz oceniły negatywnie - podejrzewam, ze są sfrustrowane własnym życiem; 2. uważają sie za lepsze tylko dlatego, ze rodziły później (nic bardziej mylącego ;-) ) 3. uważają, ze mają prawo Was pouczać, bo są starsze - a g... prawda ;-) 4. zazdroszczą Wam radosci i tego, ze nie będziecie miały obwisłych brzuchów (w Waszym wieku skóra jest elastyczna i szybciutko wraca do formy), ani rozlazłych tyłków (z tego samego powodu co powyzej) :-)) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wytrwałości, cierpliwości i radosnego zycia bez problemów!!!!!

sunny na lilipie tez wychodzi 12 tydzien! wiec jestes w 12 tygodniu a wpisz moze date ostatniej @

biedne dzieci, całkiem niepotrzebnie, bo im sie krzywda nie dzieje. A jak naprawdę żal Ci dzieci, to zgłoś sie na wolontariuszkę do opieki społecznej i pomagaj dzieciom, które tego naprawdę potrzebują, naprzykład takim z rodzin z problemem alkoholowym, albo z wielodzietnych domów. Takie dzieci potrzebują pomocy.