Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym wiedziec

Panowie, czy WCIĘCIE w TALII u kobiety ma dla Was znaczenie???

Polecane posty

Gość prett
poćwicz mięśnie skośne brzucha plus hula hop:) talia się wyszczupli często własnie szczupłe kobiety wygladają jakby nie miały talii albo lekki brzuszek tylko dlatego ze mają zwiotczałe mięsnie brzucha:)

Gość fdsaad
podobno wchodzenie w gorset znacznie mniejszy zmniejsza talie ..Prawdopodonie jest to jednak bolesne...Kiedys o tym czytałem,ze kobiety by zmniejszyc talie wchodziły w cos bardzo ciasnego i to działało..

Gość jeera
pewnie że pomaga! jest nawet specjalny topik na modzie i urodzie poświęcony hula-hop :)

Gość chciałabym wiedziec
jeera-> wielkie dzieki chyba kupie sobie to czarodziejskie koleczko:):)

Gość jeera
możesz wejść na topik o hula-hop i poczytać zanim kupisz bo ja np najpierw poleciałam do sklepu i potem okazało się że za małe kupiłam i nie umiałam nim kręcić :o dla początkującego najlepiej jak największe i w miare ciężkie :D

Gość jeera
a i techniki kręcenia też są opisane bo to troche problemów na początku sprawia :D

Gość lalalalalalala
no nie moge,jak nie cycki to nogi, jak nie nogi, to brzuch zawsze z czyms problem a teraz jeszcze talia:) i to wszystko dla facetow? hehe ciekawe czy oni tak przezywaja swoje krzywe nogi (swoja droga to sa fajne:P) ,zapadniete klaty albo łysienie :)))

ja mam, zawsze mialam wciecie w talii i odkad skonczylam 16 lat w komplementach wiecznie sie przewijala, teraz mam faceta ktory najczesciej zachwyca sie talia moja, dziwne to faktycznie, co oni w tym widza...

Gość ej słuchaj babo
jak jestes szczupla masz płaski brzuch tylko małe wcięcie to jest ok ale jakbys miała te same wymiary i sadło na brzuchy to byłoby inaczej

Gość blue veronica
Autorko - mam tyle samo wzrostu i prawie identyczna figure, jak Ty, 88-68-90 :-) Kiedys sie przejmowalam "brakiem talii", ale juz mi przeszlo... Faktycznie, cwiczenia pomagaja, mi udalo sie "zejsc" w dol o jakies 3 cm - niby malutko, ale widac roznice. Pociesze Cie jeszcze, ze jesli masz mniej, niz 20 lat, to jest szansa, ze Twoja sylwetka stanie sie bardziej "kobieca" z wiekiem. A dla faceta naprawde nie ma znaczenia, ile dokladnie cm masz w pasie - przynajmniej ci, ktorych znam, zdecydowanie patrza na caloksztalt :-)

Gość chciałabym wiedziec
blue veronic-> mam 24 latka juz wiec figura juz mi sie raczej nie zmieni...chyba ze na gorsze, chcialabym miec te 68 cm (tak jak ty masz) zadnymi cwiczeniami nie moge tego zmienic, tzn ogolnie jak troche chudne to wiadomo- mniej mam w talii ale wtedy tez biodra leca i biust wiec ogolnie efekt ten sam jeera-> poczytam o tym hula-hop!!! dzieki ze mi powiedzialas ze trzeba dobrac odpowiednie kolko bo pewnie kupilabym "obojetnie-jakie" jak bylam mala to lubilam krecic ale nie wiem czy jeszcze potrafie:)

Gość niebieskoookaa22
ostatnio usłyszałam: uwaga "wąska w pasie, dobrze pcha się" :P:D:D ale wiesz, to powiedział taki jeden , więc się nei przejmuj :) p.s. dobrze, ze nei jesteś chora i otyła, na przykład :) 🖐️

ale uwaga, to nie jest tylko kwestia estetyki! czytałam że naukowe badania potwierdziły, że stosunek obwodu talii do bioder i piersi ma znaczenie biologiczne i że mężczyźni oceniają to instynktownie i podświadomie i bardziej podobają im się kobiety u których ten stosunek wynosi dokładnie tyle a tyle, bez względu na to czy te kobiety są niskie czy wysokie, czy grubsze czy szczuplejsze innymi słowy talia jest bardzo ważna

Gość strasznie...
moja kolezanka ma w talii 58 cm a w biodrach 95 i to wyglada strasznie!!!!!!!!

Gość bhbhbhb
odswiezam