Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co radzicie....bo juz nieWiem

wracac do polski,czy zostac tu...

Polecane posty

cze wszystkim. pisze bo chyba dola lapie.... wlasnie jestem w niemczech,zajmuje sie tu dziecmi,miasto dosc nudne,nie mam co robic,nie mam zadnych znajomych mimo ze jestem tu pare mies. nie mialam gdzie ludzi poznac bo pracuje w domu,gdzie zajmuje sie dzieciakami. marze o normalnym zyciu,w kregu znajomych a takie odosobeinie mnie dobija .co mam robic,jak sobie ztym poradzic? nie chce tak sama siedziec,mam wrazenie ,ze sie swiat sie kreci ale wokol mnie nie kreci sie nic..brakuje mi faceta,milosci,normalnej rzyczywistosci itd.a nie takie gnicie z dnia na dzien.... teraz juz i tak za pozno na jakies studia w polsce,a rok czekac... co ja mam wykombinowac,zeby nie oglupiec.... pomozcie mi,dajcie rade,prosze.... pa....

Gość wracac do polskiczy zostac tu
nikt mi nie pomoze..chociaz tak pogadac,doradzic?

Gość wracaj do polski
bo popadniesz w depresję.

Gość a przedtme w polsce
mialas znajomnych i takie normalne zycie za ktorym teraz tesknisz? jesli tak, to wracaj! ale 1 pytanie ktore musisz sobie zadac to: -czy zalezy mi bardziej na kasie, czy na 'normalnym zyciu'

kurde,gdybym była ladniejsza to pewnie znalzał bym jakiegoś sponsora tutaj w niemczech,niestety jestem tłusta i obleśna :(

Gość wracac do polski czy zostac tu
ja tu nie mam zadnej wielkiej kasy,bo tu nie jest wlasciwa praca ,ja sie zajmuje dziecmi i mam mozliwosc nauki jezyka itd. ale ja juz wlasciwie niemiec znam,wiec co mam tu robic.teraz juz za pozno na cokolwiek w polsce.jak chidzilam do liceum to mialam znajomych,facete itd. by trzeba wkonu isc na studia bo 22 lata stuknelo. obawiam sie wszystkiego,tego ze jak wyjade to zmarnuje jakas szanse np na studia tu czy cos...ale mi jest smutno bo jestem samotna i nie umiem tak zyc ..co mam robic...

Gość podszywaczye dajcie spokoj +++

Gość twoje samopoczucie jest
najwazniejsze! z dołem nic nie osiągniesz! wracaj tu!

Gość POLSKA PISZE SIĘ
przez duże P

Gość wracac do polski czy zostac tu
a co tam,duze czy male p ,co to za roznica teraz,czy to jest moj najwiekszy dylemat teraz.... wpadam w dola giganta ale podszywacze z polski chca tego chyba tez...

Gość co ty tam masz za zycie

Gość wracac....
tylko ze kolejny problem to to,ze co ja bede tam robila,jestem z malego miasta ,na studia juz za pozno czyli rok w plecy.dlatego mam takiego dola i chce mi sie wyc:(

Gość lepiej wracaj
a jak nie chcesz to zatrudnij sie w jakims nocnym klubie poskakasz troche na rurce i pogadasz z ludzmi i przy okazji kasy sobie zarobisz a nie ciagle siedziec w domu :)

Gość wracac....
na skakanie przy rurce bym sie nie odwazyla.... odpada:(

Gość wracac....
ale w niemieckim burdelu chetnie bym się zatrdniła :P,niestety nie chca mnie przyjąc :O

Gość mrowa
wracaj do Polski i idz na studia, na studiach poznasz duzo ludzi, zdobedziesz wyksztalcenie, mozesz pracowac dorywczo, najgorsze jest takie siedzenie w domu w obcym kraju i gnicie...

Gość w polsce same malpy sa
ciesz sie ze jestes tam.i przetrzyman a bedzie dobrze

Gość wracac....
ale teraz juz na studia za pozno,bo sierpien,,,a do nastepnego roku siedziec? jest moze ktos z bydgoszczy?

Gość ups____________________-

Gość lepiej zostań tam gdzie jesteś
z taką pisownią w Polsce nawet kibli sprzątać nie wypada :classic_cool:

Gość ty to wiesz
bo sam masz etat;) buahahhaha

Gość mrowa
czemu za pozno? jeszcze we wrzesniu chyba jest rekrutacja? a jak nie to moze idz na cos rocznego? po roku bedziesz miala zawodzik :)

Gość a jaki zawodzik
najlepiej wybrac?co "ma wziecie"? co masz na mysli,jakies dzienne poliecalne? napisz cos wiecej.pozdrawiam dzeiki,ze piszesz,chociaz ktos sie uprzejmy znalazl:)

Gość do Polski lepiej nie wracaj
nie ma po co! Pracy tu nie znajdziesz :-O Ja całe życie w Polsce mieszkam i też nie mam znajomych, przyjaciół itp i jakoś żyję!

Gość nie uczysz sie nigdzie
nie pracujesz?skad jestes ? czemu taj jest,w polsce jest przeciez latwiej znalezc znajomych

Gość mrowa
musisz wybrac to co lubisz, czym sie interesujesz?...poprzegladac jakie sa szkoly roczne, policealne czy pomaturalne, z drugiej strony na zwykle studia mysle ze masz szanse zdazyc tez...

ja skonczylam roczna szkole wizazu :) a poza tym studiuje turystyke i rekreacje...

Gość do Polski lepiej nie wracaj
do nie uczysz sie nigdzie To do mnie było? Jeśli tak to skończyłem studia i jestem ze Śląska.

Gość nola-
a na czym studiujesz ta turystyke i hotelarstwo? w prywatnej? polec cos jak sie tam dostac