Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podniecony

Najpiekniejsze i najfajniejsze dziewczyny to Natalki ....

Polecane posty

Gość Naatalia Kukulska
jestem tez sexi

Gość Łobuzie...
Jak Ty nie wiesz, to nie pzostało mi nic innego jak sobie pójść! 😭 Czekaj sobie na Natalkę :P Nawet jedna się już pojawiła! ;) :)

a jak Ty masz na imie drogi podniecony, bo ja na przyklad mam pare imion ktore mi sie bardzo podobaja, inne odpadaja :P

Pewnie sie obrazila , musze zapamietac ze Gosie sa obrazalskie i lubia fochy odstawiac :O Na szczescie Natalki sa inne ....

no Marcina jeszcze przezyje, ale nic nie zastapi imienia Michał ❤️ jak bede miala syna to go tak nazwe :classic_cool:

Gość Łobuzie...
Nic z tego! :P Zajęta jestem, a zaglądam w wolnej chwili. ;) Żaden foch! Masz szczęście, że mi złość przeszła za to przerobione powiedzonko, wyładowałam ją gdzie indziej, a może na czym innym. ;) :D W kazdym razie, w odpowiedzi masz tu inne powiedzonko - "nie choczesz, nie nada, zachoczesz, nie budziet". :P

Lobuzie.... nie wiem czy sie myle ale jestes Ta co mysle ze jestes czy sie myle , mam nadzieje ze mam racje :)

Gość Łobuzie...
No masz, a co Ty sobie myślisz? :D Na pewno nie Bursztynowe Serce i nie .... coś chyba z jagodami związany był ten drugi nick. :P Przykro mi, że pewnie teraz poczujesz się zawiedziony. :O

Myslalem o innej dziewczynce niz te wymienione przez Ciebie , pisalem z nia przez kilka miesiecy po nocach na tym \"forumie\" w zimie , potem mnie nie bylo i teraz znowu jestem , myslalem ze Ty to ona .

Gość Łobuzie...
No cóż, przykro mi, raczej to nie ze mną wówczas pisałeś. :O Mam nadzieję, że ją jeszcze tu spotkasz, czego serdecznie Ci życzę. :)

Gość Łobuzie...
Zresztą, ja już też i nie jestem dziewczynką. :)

Gość Łobuzie...
Nie, jestem kobietą! Z lalek juz dawno wyrosłam! :P

A ja jeszcze nie , mam taka duza lale ktora trzymam sobie pod lozkiem , czasami bawie sie z nia w meza i zone , tylko sie juz na biuscie lekko przetarla i uchodzi z niej powietrze :( Bede musial ja zwulkanizowac u jakiegos mechanika i bedzie jak nowa :)

Gość Łobuzie...
E tam, nie warto naprawiać. Spraw sobie nową lalę ;) nalepiej żywą, większy pozytek będziesz miał. :P Co za czasy nastały, jakies pomiesznaie z poplątaniem! :D Ty bawisz się lalką, a ja ... wolę samochodzikiem się pobawić! ;) :D

Ale zywa nie zawsze chce sie bawic , trzeba ja karmic , czasami boli ja glowa i przede wszystkim za duzo gada a od tego znowu mnie boli glowa :O Dmuchana jest inna , bezobslugowa i wiem ze mnie nie zdradzi .... Wiesz co dzisiaj robilem wlasnie przed poludniem , tez sie bawilem autkiem , rozcinalem je boschem na pol , brat bedzie zlomowal bo sciaga sobie jakies z Niemiec , zostalo ladne rozebrane , numery wyciete , zaczelismy wycinac szybe i sie rozsypala a byla nowa , tak to jest gdy sie bierze za cos czego sie nie umie :D

Gość Łobuzie...
No cóż, wszystko to co napisałes o zywych lalkach, to niestety w dużej części smutna prawda. Może za wyjątkiem zdrady. Tu jesteś w błędzie, większość nie zdradza. A z pozostałe problemy odpowiednimi sposobami da się rozwiązać bezboleśnie dla obu stron. :P Myslę, że jednak żywa lala jest lepsza (poza wymienionymi przez Ciebie usterkami ;) ) ugotuje, posprząta, upierze, uprasuje, po pleckach podrapie, miłe słówko do uszka szepnie, no i to najważniejsze ... jest ciepła!!!! :D Nie chcę Ci napisać co ja teraz robię! :D Wprawdzie nie rozbieram samochodu, ale ... no cóż, mężczyzna tym powinien się zająć, a ja muszę sama 😭. Ale powiem Ci, że nieżle mi nawet idzie, ;) jeszcze jakieś dwie godzinki i skończone, na kilka lat spokój! :P Teraz już mnie przez ten własnie czas nie będzie, bo pisząc i ... ani jedno, ani drugie nie będzie dobrze zrobione! :P :D

Gość no niestety to prawda
:-o

Gość Łobuzie...
Coś żadna Natalka się nie pojawiła.:O

Gość Natalkaaa
jestem natalka i mam 8 lat:p moja ciocia to.............niewazne kto:)

Gość Łobuzie...
Przybyły Natalki, a zainteresowanego nam wcięło! ;) :D

Gość Łobuzie...
Natia, ładny masz języczek, ;) nie musisz go wciąż pokazywać :P :D