Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabulka 1985

help???

Polecane posty

Gość gabulka 1985

hej mam pytanie? zaczelam zazywac jasmin od 2 tygodni dodam,ze to sa moje pierwsze tabletki anty. Dodam,ze jeszcze przed zazyciem tabletek mialam krwawienia i teraz kiedy zaczelam jasmin mam krwawienia wcaz ok od 2 tygoni sa to lekkiie krwawienia ale troche sie obawiam i zastanawiam co to moze byc. Czy to normalne please dajcie odpowiedz!!!!

Gość ja miałam przez
cały pierwszy cykl brania yasmin plamienia ( też to są moje pierwsze pigułki), tak że myślę, że po prostu Twój organizm się do nich przyzwyczaja

Gość mańka21
Nie denerwuj się. To normalne, organizm musi sie przyzwyczaić. Jesli jednak plamienia nie ustaną idź do lekarza żeby Ci zmienił tabletki, bo te są poprostu za słabe. Pozdrawiam

ja miałam przez 20 dni plamienie przy pierwszym opakowaniu tabletek. tabletki z małą iloscią hormonów mają to do siebie że powodują często takie plamienia...ale spokojnie. to przejdzie mimo ze zdaje się ciągnąćw nieskończoność:)

Gość gabulka 1985
dzieki wam wielkie za odpowiedz, mam nadzieje, ze wszystko wroci do normy, bo na opakowaniu pisze, ze jesli sie ma bezprzyczynowe plamienia (wszczeniej przed zazyciem) to nie powinno sie brac, a ja mialam i wzielam bo moja gin mi tak powiedziala, wiec chyba zostaje mi czekanie

Gość xxBeatkaxx00
ponawiam temat ':)

Gość xxBeatkaxx00
czy to znaczy ze jest obnizona skutecznsc tabletek i uzywac teraz innych zabezpieczen ????