Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinkaaaaa

Znowu postinor??

Polecane posty

Gość Karinkaaaaa

Wziełam juz jeden 3 dni temu a dzisiaj znowu pękła gumka..... Co robić pomocy!!!

Gość .Joanna.
Nie ma wyjście musisz wziąć następny. Poza tym postarajcie się o lepsze gumki, które nie pękają, albo dodatkowo stosuj globulki, albo jakiś krem plemnikobójczy. Nie możesz ciągle Postinoru brać. Najlepiej zacznij brać tabletki, stosuj plasterki, zastrzyk, albo cokolwiek innego. Gumki to przeżytek.

To nie jest smutne tylko smieszna, jedna pęknięta gumka i zażycie postinoru powinno juz ją czegoś nauczyć :/

Gość scx
Czyli czego ma nauczyc? Ma zrezygnowac z seksu??? Przeciez sie zabezpiecza... Głupia jestes i tyle (do tej powyzej)

Gość beosik
Myślę , że Joanna ma rację , ale dodam , że mój szczurek ubiera garniturek i przychodzi do mojej myszki już od lat ( chociaż to przezytek ) i nigdy postinoru nie konsumowałam , chociaż dostałam go kiedyś od siostry ,to znaczy nigdy nie pękło jego ubranko, dodam że pęka od ubierania bez czytania instrukcji obsługi

Gość beosik
INSTRUKCJA na opakowaniu garniturka

Gość szczurek garniturek i myszka
i ubranko :O O rany, co to k*rwa jest? przedszkole?

Gość beosik
Ale ty nieuczona jesteś ( powyżej) każdą naukę zaczyna się chyba od przedszkona co nie ? W sprawach seksu jest nie inaczej , powoli aż do posunięć dla wtajemniczonych

Gość wczoraj wzielam
Postinor i czuje sie fatalnie jestem slaba i boli mnie brzuszek,czy wy tez tak mialyscie?

może popracujcie nad właściwym nakładaniem prezerwatywy. prawidłowo nałożona nie ma prawa pęknąć.

Gość yogibabu
Nam przez 7 lat nie pekla ani jedna prezerwatywa(uzywamy tylko durexow). Od 4 lat uzywam tabletek ale i tak czasami stosujem prezerwatywy, np. gdy mam okres lub gdy kochamy sie w miejscu gdzie nie bardzo jest sie gdzie oporzadzic po. wiec chyba to sprawa jakosci i sposobu zakladania. moze bizuteria uszkadza lub paznokcie.

Gość TatianaEl
12h po niezabezpieczonym stosunku wzielam pierwsza tabletkę P-D, po nastepnych 12 kolejną.Byl 19 dzien cyklu, czyli po owulacji, gdzie teoretycznie powinny być dni niepłodne, mimo wszytsko bardzo obawiam się,że jestem w ciąży jak to wygladało u Was dziewczyny? Krwawienia po Postinorze jeszcze nie dostałam(jest to dopiero 3 dzien po zazyciu), piersi mam jak przed okresem, pobolewa mnie też brzuch, ale ogólnie czuję się dobrze, tylko po 12 tabletce trochę mnie mdliło, ale to podobno normalne:/ bardzo sie boję, bo nie chcę byc w ciąży, jak wysoka jest skuteczność tego leku? na ulotce pisze,ze przyjety w ciagu 24H daje 95% gwarancji, ale chciałabym wiedziec jak to wyglada w życiu!!! Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Gość _wredota_
postinor to nie metoda antykoncepcji ani kurde cukiereczki! zastanowcie sie co robicie i tak jak juz ktos napisal myslcie przed a nie po! wszystko jest dla ludzi, ale jakies ograniczenia tez musza byc!

Gość taka jedna......
zdarza sie że gumka pęka gdy np kobieta jest niedostatecznie nawilżona (niektóre tak mają), gdy jest mocniejszy seks, gdy facet ma trochę większego członka. I nie musi być to spowodowane złym nałożeniem. Ale autorce radzę jednak pomyśleć o tabletkach, plastrach, zastrzyku itp

Gość **coco**
Niech twoj facet nauczy sie nakladac gumki !!! nie wolno czesto brac postinoru bo jest szkodliwy i zawiera duza dawke hormonow!!. Mam pytanie do dziewczyn czy po postinorze jesli bylo sie w ciazy wystepuje zle samopoczucie ,bole,wymioty itd a jak nie bylo sie w ciazy to nie ma zadnych boli.Kiedys wzielam i sie zastanawiam chyba nie bylam bo pekla przed wytryskiem wiec nie moziwe zebym byla i po postinorze czulam sie dobrze zadnych bolli