Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka21

gdzie sie kochać jak nie ma gdzie?

Polecane posty

Gość olenka21

otoz mam problem:D mieszkam z rodzicami i z babcia, zawsze ktos jest w domu, ale to zawsze, wiec za bardzo nie mozna poszlalec, moj facet ma tak samo, samochodu nie mamy, a nawet prawa jazdy(trzeb zrobic) jak jest lato, to spoko, mozna isc na kocyk na lake czy do lasu, czy wyjechać na prae dni, ale co jak bedzie rok akademicki>(oboje studiujemy) ..hotel moze byc, ale nie za czesto bo to przeciez zbankttowac mozna, a sexu potrzebujemy jak wody do zycia:D co robic?

Gość gumuianfhdf
W kiblu

Gość olenka21
a w kibelku tez bylo:Djedna opcja jest, a inne?

Gość blam blam blam
w szafie, u znajomych (ze znajomymi) na cmentarzu, w sejmie, w samolocie itp. dla chcącego nic trudnego:)

Gość olenka21
mam, juz sie w nim kochalismy,ale to tak malo komfortowo jak babcia za sciana siedzi i moze wejsc w kazdej chwili:/ ale wybredna jestem:P

Gość blam blam blam
kup babci zajebisty gramofon i po krzyku. do tego stringi + wibrator na siłe. babka da Ci spokój, a sama będzie zadowolona

no raczej że wybredna :P my się kochamy w moim pokoju i cała rodzina wie, więc bez pukania nikt nie wlezie :D raz wleźli i już pukają :D poza tym ja wiem czy to niekomfortowe ?? :P jak się chce to wszedzie jest cudownie :D

Gość ale masz problemy
W PRZYMIERZALNI SUPERMARKETU W SAMOCHODZIE W HOTELU NA PLAZY WIECZOREM JAK JEST CIEPLO W INNYCH PLENERACH -OCZYWISCIE TO LATEM wiecej nie mam pomyslów

Gość olenka21
tak mysle ze i tak bedziemy głownie u mnie w pokoju to robic,ale myslalam ze ktos ma jakis innt pomysl:D a probowlisciw kiedys w przymierzalnni w sklepie?:D bo my wlsanie planujemy:D

Gość olenka21
samochodu nie mamy, pisalam, chyba ze ukradniemy komus:D:P plaza plener, super, ale w lato, a ja puytam co potem:D

my raz to zrobiliśmy w toalecie meskiej jednego z panstwowych urzedow :) bylismy cos zalatwiac no i tak wyszlo :D ehh ten dreszczyk emocji :D teraz juz za starzy jestesmy na takie numery :O

p.s w samochodzie wcale nie jest fajnie :P przynajmniej ja nie lubię bo za mało miejsca na przeróżne , moje ulubione pozycje :D

A rodzina wie, że sypiacie ze sobą? Bo jakby wiedziala, to mozecie u siebie nocować i w nocy baraszkować bez przeszkód :D

Gość olenka21
rodzina moze sie tylko domyslać:D nie rozmawiam z rodzicami na takie tematy

eee ja tez nie mam gdzzie a moi rodzice wiedza ze sie kochamy i moj kochany spi u mnie baardzo czesto a jak nie spi to w dzien baraszkujemy bo mam swoj pokoj ale nigdy nikt niewchodzi bez pukania i upszedniego zawolania ... :D:D:D:D chyba wam nic nieposostaje innego jak kombinowac ekstremalne sytuacje :D

Gość aniiiiiii
babcia na pewno zrozumie, tez kiedyś była młoda ;), na dłużą metę, to nie da się za bardzo tak kombinować, czasme można gdzieś w plenerze, no ale i tak w swoim pokoju najlepiej ;)

Gość apozdro600 to
naprawde po seksie puszca baki bo jak tak to ja bym z nia nie chciała :(

Gość tak słyszałam
:(

Gość pocopoco
wez wakcje sa bierz kocyk i w plener za miasto;) troche adrenalinki podniecjace mmm

Gość to ja bym nie chciaała słyszeć
jej orgazmu :)

Gość Ciekwawe czu jest jerszcze
taka dziewczyna co jak orgazmuje to puszcza baki tak jak pozdro600, chyba nie ma takiej?? :)

Gość na sniegu w zime