Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mróweczka24

SPOSóBY NA USYPIANIE MALUSZKA

Polecane posty

Gość lidka80
Mogę tez prosić o książkę,bo już nie daje rady z moim 6 msc synkiem.

nie bede oryginalna i rowniez poprosze o ksiazke.. Bylabym b. wdzieczna..:) marlena.wisniowa@gmail.com

Gość Matra
hej :) czy ja też mogłabym załapać sie na książkę w wersji elektro.?? byłabym wdzięczna......oj bardzo wdzięczna ;] dzięki z góry, pozdrwiam matumatu@wp.pl

Gość hele
witam, jesli ktos mnie "slyszy" to baaaardzo prosze o ta ksiazke. hele77@wp.pl to moje drugie dziecko a jest identyczna sytuacja, co za pierwszym razem. spi po 20 (gora 40 min) a wnocy budzi sie co godzine(karmie piersia) koszmar. ale to chyba ze mna cos nie tak

Gość Mama Zuziiii
u mnie jest tak samo.W dzień w ogóle nie śpi.Jak uśnie to na 20-30 minut i się budzi.Sama nie poleży w łóżeczku bo płacze od razu.I muszę ją nosić,kręgosłup już mnie strasznie boli. Mróweczka24 - ja też zawsze nie mogę doczekać się kiedy ją wykąpe i wreszcie zaśnie.Teraz mam troche czasu dla siebie bo właśnie położyłam ją spać.Ale po takim dniu kiedy ją musze ciągle nosić i zabawiać jestem zmęczona strasznie. No a w dzień nie mam czasu zrobić nic...

Hej! Moja córcia ma 5 m-cy. U mnie rady z Języka niemowląt nie wypaliły. W dzień nie narzekam, ale w nocy budzi sie na karmienie co 2 godziny. Właśnie szukam na nią sposobu. Natomiast w ciągu dnia mała sama uczy sie zasypiać i często jej sie udaje. Natomiast czasem muszę ją ponosic (wazy ok 7 kilo) i szczerze mówiąc to uwielbiam. Wiem, że nie jest lekko, ale te chwile tak szybko mijają. Jeszcze trochę i będzie taka duża, że będzie sama zasypiała. A teraz staram sie nacieszyć tymi chwilami jak ją noszę, a ona powoli zasypia patrząc na mnie. A jeśli chodzi o to, że nie można nic zrobić, to tez tak miałam. W 3 m-cu kładłam ją do leżaczka i było trochę lepiej, ale na krótko. Natomiast teraz jak jest starsza to potrafi sie sama sobą zająć, czyli ogląda wszystko dookoła, bawi sie zabawkami i nie narzekam na brak wolnego czasu. Tak więc droga Mróweczko - delektuj sie każdą chwilą ze swoim maleństwem, bo czas szybko leci. Powodzenia.

Gość ata80
teraz właśnie i ja szukam sposobu na mojego brzdąca,przeczytałam o tej książce,czy ja tez mogę ją dostać? ata80@tlen.pl

Gość rogaga
Witam wszystkich Czy ktoś mógłby mi podesłac tę książkę? Moja malutka tez zasypia z trudnością. Dziękuję z góry! Moj adres rogaga17@poczta.onet.pl

Gość moja Gasia
a moja córeczka zasypia bez problemu koło 19 i śpi około 5 godzin ,pózniej karmienie a potem śpi do 6 rano. więc nie jest żle:) ma 6 miesięcy