Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MHajdus

Skrzypce na ślub

Polecane posty

Gość dubi_dubi_dam
a wktórym momencie skrzypek powinien cos zagrac? Jabym chcialazeby zagral3 utwory jeden na sam koniec, i własnie niewiem kiedy powinny znalezc sie 2 inne utwory?

Gość Skrzypce_lub_Kwartet
Jeżeli ktoś poszukuje skrzypka lub kwartetu smyczkowego na ślub to służymy naszą ofertą :) Prosimy o kontakt przez e-mail: kwartet4@tlen.pl Gramy razem od lat i znamy się na rzeczy :) Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych szczęśliwych małżonków!

Gość Skrzypce_lub_Kwartet
Dodam jeszcze- Kraków i okolice :)

Gość LAMAMMA
POZDRAWIAM MAŁZONKÓW-MIŁOSNIKÓW PRAWDZIWEJ MUZYKI !!! SKRZYPCE LUB ZESPOLIK KAMERALNY TO NAPRAWDĘ NAJPIĘKNIEJSZY PREZENT, JAKI MOŻNA SOBIE SAMEMU ZAFUNDOWAC. KTOS NAPISAŁ,ŻE BRZMIENIE JEST NOSTALGICZNE CZYZ TO NIE JEST DZIEŃ NAJWIĘKSZYCH WZRUSZEŃ I ... okazja do REFLEKSJI NAD PRZYSZŁOŚCIĄ,KTÓREJ NIKT NIE PRZEWIDZI???? CO MOŻE NAM W TYM POMÓC JAK nie PIĘKNA GRA NA STARYM ZAZWYCZAJ INSTRUMENCIE??? NA MOIM ŚLUBIE GRALI MoI PRZYJACIELE. MIMO, ŻE JESTEM SKRZYPACZKĄ WZRUSZYŁAM SIĘ I ... CAŁY CZAS O TYM PAMIĘTAM GRAJĄC NA sluBACH innym. PoLeCaM się na POMORZU+w Trójmieście ADA kontakt: lamamma@o2.pl

Gość Skrzypczka
Oferuję profesjonalną oprawę muzyczną ślubów na skrzypcach ( śluby kościelne, śluby cywilne, wyprowadzenia, pogrzeby, rocznice, bankiety, komunie, uroczystości) na terenie Warszawy i woj. mazowieckiego. Profesjonalnie przygotowany repertuar na każdą okazję, stwarzający niepowtarzalny, podniosły nastrój. Możliwość otrzymania najczęściej zamawianych utworów drogą mailową oraz wyboru własnego repertuaru. Telefon: 602 643 160 ZAPRASZAM SERDECZNIE !!!! :)

Gość habien
Absolwentka Akademii Muzycznej uświetni uroczystość ślubną w kościele. Profesjonalna oprawa muzyczna ślubu, bogaty repertuar ("Ave Maria" Schuberta, "Ave Maria" Bacha-Gounoda i wiele innych) Na terenie Trójmiasta i okolic.tel.691-165-363, gg2725525 Hania

Gość vtomek
Poszukuję osoby grającej na skrzypcach która zagrałaby w kościele na moim ślubie w Bydgoszczy.

Gość wywieś ogłoszenie
na tablicy w hallu Akademii Muzycznej w Bydgoszczy - na 100% ktoś sie zglosi, a studenci są już kompetentnymi muzykami. Powodzenia :)

Gość skrzyp
Witam, jestem skrzypkiem z Bydgoszczy,który od 3 lat gra na ślubach w kościele.Potrzebuję dokładnie daty i godziny,wtedy bede mógł konkretnie odpowiedzieć. zostawiam namiary guarneri@wp.pl tel. 504-053-675 Pozdrawiam

Gość skrzypaczka09
Gram na skrzypcach na ślubie w Tarnowie i okolicach. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy.

Gość Violinist
Gram na ślubach w Krakowie i okolicach. Repertuar i cena do uzgodnienia. Kontakt: 889004071, mail: skrzypaczk@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! :)

Gość Duet skrzypce i flet
Witam! Jestem skrzypaczką i razem z moją siostrą (flecistką) gramy na ślubach. Chętnie uświetnimy również waszą ceremonie :) Repertuar do uzgodnienia. Gramy w okolicach Rudy Śląskiej (i pobliskich miast) Kontakt: tel. 501552284 gg:8196725

Gość violinjust
HARFA & SKRZYPCE OPRAWA MUZYCZNA ŚLUBU , PRZYJĘCIA , BANKIETU ZOB YOUTUBE (HARFA I SKRZYPCE) TEL 600 035 734

Gość mw violin
Witam. Oferuję oprawę muzyczną skrzypiec na ślubie. Zapraszam na stronę do zapoznania się z ofertą Rzeszów i okolice mw violin 695-438-113 www.skrzypce.rzeszow.pl

Bylam na jednym ślubie gdzie były własnie skrzypce i śpiewaczka. Ale szczeze to... mało kto słyszał obydwoje. Więc kasa w błoto. Nikt ich nie zauwazył.

Gość no to albo goście
hałasowali, albo muzycy okazali się niekompetentni i wybrali "puste akustycznie" miejsce. Delikatne w brzmieniu skrzypce potrafią czasem rzeczywiście zaniknąć w kościele o dużej kubaturze, ale DOBRY wokalistka/wokalistka będzie słyszalny w kościele bez problemu, i to bez żadnych mikrofonów czy wzmacniaczy.

Gość oprawa muzyczna
Organy, skrzypce, trąbka, obój, wiolonczela, śpiewacy, chór lub bardziej młodzieżowo - wokalistka, wysokiej jakości keybord. Zapraszam do przesłuchania i bliższego zapoznania się z ofertą. www.uroczystosci.webd.pl

Gość w ilu jeszcze wątkach
wtrynicie tę reklamę???????????????

Gość oliinek
Witam! Jestem skrzypaczką, proponuję profesjonalną oprawę muzyczną uroczystości - bo muzyka sprawia, że każda chwila staje się piękniejsza. Działam na terenie Krakowa i w okolicach. Oferuję także lekcje gry na skrzypcach i/lub zasad muzyki - gwarantuję miłą atmosferę i profesjonalizm, mam duże doświadczenie. Cena lekcji to 30zl za godzinę. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr. tel. 695 428 258

Gość embacz
Piękna i niezapomniana oprawa muzyczna podczas ślubu i innych uroczystości skrzypce, Kraków Paulina Sobczyk Dzięki muzyce wydarzenie nabiera kolorów tęczy, dodaje magia, a chwila staje się wyjątkowa. Muzyka pachnie miłością, mieni się tysiącem kolorów. Oferuję profesjonalną oprawę muzyczną ślubów i innych uroczystości kościelnych, mam bogate doświadczenie, ciekawy, urozmaicony repertuar (muzyka klasyczna, filmowa, rozrywkowa). Wykonuję oprawę muzyczną solo (skrzypce) lub z towarzyszeniem organów. Zdaję sobie sprawę z tego, iż ten dzień, jakim Państwa ślub, musi być doskonale zaplanowany w każdym szczególe, dlatego też dołożę wszelkich starań, by uczynić go jeszcze wspanialszym, a przede wszystkim niezapomnianym. Muzyka nadaje uroczystości elegancji oraz niepowtarzalnego charakteru. Dźwięk skrzypiec wzrusza, w najpiękniejszy sposób wyjawia miłość. Współpracuję również z wieloma profesjonalnymi muzykami, z którymi wykonuję oprawę muzyczną obiadów weselnych i innych imprez okolicznościowych. Serdecznie zapraszam Państwa do odwiedzenia mojej strony internetowej www.studiomotyl.pl Tel. 601 35 26 35 Paulina Sobczyk Kraków skrzypce, Kraków, oprawa muzyczna ślubu, skrzypce na ślubie, skrzypce na ślub, komunia, zaręczyny, ślub, pogrzeb, skrzypaczka, muzyka na ślubie

Gość muzyka na ceremonii
kościelnej to nie ma byc "elegancja" i "niepowtarzalny nastrój", tylko integralny element modlitwy w intencji Młodej Pary... Nie dotyczy to oczywiście ceremonii cywilnej czy humanistycznej - wtedy wolnoć Tomku.

Gość ślub z finezją
oprawa muzyczna ceremonii i wiele więcej na www.finezjaslubu,pl

Gość Studio Motyl
Piękna i niezapomniana oprawa muzyczna podczas ślubu i innych uroczystości skrzypce, Kraków Paulina Sobczyk Dzięki muzyce wydarzenie nabiera kolorów tęczy, dodaje magia, a chwila staje się wyjątkowa. Muzyka pachnie miłością, mieni się tysiącem kolorów. Oferuję profesjonalną oprawę muzyczną ślubów i innych uroczystości kościelnych, mam bogate doświadczenie, ciekawy, urozmaicony repertuar (muzyka klasyczna, filmowa, rozrywkowa). Wykonuję oprawę muzyczną solo (skrzypce) lub z towarzyszeniem organów. Zdaję sobie sprawę z tego, iż ten dzień, jakim Państwa ślub, musi być doskonale zaplanowany w każdym szczególe, dlatego też dołożę wszelkich starań, by uczynić go jeszcze wspanialszym, a przede wszystkim niezapomnianym. Muzyka nadaje uroczystości elegancji oraz niepowtarzalnego charakteru. Dźwięk skrzypiec wzrusza, w najpiękniejszy sposób wyjawia miłość. Współpracuję również z wieloma profesjonalnymi muzykami, z którymi wykonuję oprawę muzyczną obiadów weselnych i innych imprez okolicznościowych. Serdecznie zapraszam Państwa do odwiedzenia mojej strony internetowej www.studiomotyl.pl Tel. 601 35 26 35 Paulina Sobczyk Kraków skrzypce, Kraków, oprawa muzyczna ślubu, skrzypce na ślubie, skrzypce na ślub, komunia, zaręczyny, ślub, pogrzeb, skrzypaczka, muzyka na ślubie, zespół wesele Kraków

Gość Studio Motyl
Piękna i niezapomniana oprawa muzyczna podczas ślubu i innych uroczystości skrzypce, Kraków Paulina Sobczyk Dzięki muzyce wydarzenie nabiera kolorów tęczy, dodaje magia, a chwila staje się wyjątkowa. Muzyka pachnie miłością, mieni się tysiącem kolorów. Oferuję profesjonalną oprawę muzyczną ślubów i innych uroczystości kościelnych, mam bogate doświadczenie, ciekawy, urozmaicony repertuar (muzyka klasyczna, filmowa, rozrywkowa). Wykonuję oprawę muzyczną solo (skrzypce) lub z towarzyszeniem organów. Zdaję sobie sprawę z tego, iż ten dzień, jakim Państwa ślub, musi być doskonale zaplanowany w każdym szczególe, dlatego też dołożę wszelkich starań, by uczynić go jeszcze wspanialszym, a przede wszystkim niezapomnianym. Muzyka nadaje uroczystości elegancji oraz niepowtarzalnego charakteru. Dźwięk skrzypiec wzrusza, w najpiękniejszy sposób wyjawia miłość. Współpracuję również z wieloma profesjonalnymi muzykami, z którymi wykonuję oprawę muzyczną obiadów weselnych i innych imprez okolicznościowych. Serdecznie zapraszam Państwa do odwiedzenia mojej strony internetowej www.studiomotyl.pl Tel. 601 35 26 35 Paulina Sobczyk Kraków skrzypce, Kraków, oprawa muzyczna ślubu, skrzypce na ślubie, skrzypce na ślub, komunia, zaręczyny, ślub, pogrzeb, skrzypaczka, muzyka na ślubie, zespół wesele Kraków

Witam wszystkich.Oferuje piękną skrzypcową oprawę muzyczną w kościele na Waszej uroczystośći. Gram ślub,komunie itd.Działam na terenie całego województwa lubelskiego,mazowieckiego,pomorskiego.Miasta: w szczególności Łuków,Radzyń Podlaski,Kock,Siedlce,Międzyrzec Podlaski,Biała Podlaska,Lubartów,Stoczek Łukowski,Parczew,Adamów. Więcej na http://www.skrzypce.lukow.pl tel.506-816-400 skrzypce,oprawa muzyczna ślubu, skrzypce na ślubie, skrzypce na ślub, muzyka w kościele,komunia, zaręczyny, ślub,skrzypaczka, muzyka na ślubie,skrzypce w kościele

Gość ninahagen
Ja bym proponowała wiolonczelę albo może tak z ikrą - saksofon? Skrzypce są strasznie płaczliwe, nie chciałabym takiego rzępolenia na swoim ślubie wysłuchiwać - ani na żadnym innym

Gość saksofon zgodnie
z rozporządzeniem Benedykta XVI nei ma prawy odezwac sie w czasie liturgii = także w czasie ślubnej Mszy św. Jest instrumentem ZAKAZANYM z uwagi na kojarzenie z repertuarem w 100% świeckim, rozrywkowym - zresztą nie bez powodów nazywa się go "pościelowcem" ;) z kolei piękna w brzmieniu wiolonczela ginie w kościelnym wnętrzu (za niskie "pasmo przenoszenia" - kwestia akustyczna), a muzycy mając do dyspozucji mało repertuaru liturgicznego grają "umierające łabędzie", "marzenia" etc. świeckie hity z satelity... więc każdy ślub podobny do drugiego, jak spod sztancy.

Witam wszystkich.Oferuje piękną skrzypcową oprawę muzyczną w kościele na Waszej uroczystośći. Gram ślub,komunie itd.Działam na terenie całego województwa lubelskiego,mazowieckiego,pomorskiego.Miasta: w szczególności Łuków,Radzyń Podlaski,Kock,Siedlce,Międzyrzec Podlaski,Biała Podlaska,Lubartów,Stoczek Łukowski,Parczew,Adamów,KOZŁÓWKA Więcej na http://www.skrzypce.lukow.pl tel.506-816-400 skrzypce,oprawa muzyczna ślubu, skrzypce na ślubie, skrzypce na ślub, muzyka w kościele,komunia, zaręczyny, ślub,skrzypaczka, muzyka na ślubie,skrzypce w kościele,kozłówka,lublin

Gość zamierzasz tak
w nieskończoność podbbijać temat, szukając klYentów?? :-p