Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZIK ZOSIK

ZAKOCHANA W ZAKOPCU

Polecane posty

Gość BEZIK ZOSIK

Za kilka dni jadę do Zakopanego,nie mogę się już doczekać kocham góry .J chociaż dzięki mojej siostrzyczce mogłam też być w sierpniu w Ustce , Tatry ,Krupówki i barany przeważają nad Bałtykiem , falami i rozkrzyczanymi mewami .Ta przeszywająca bloskość Stwórcy ,wędrówki po szlakach świerzy oscypek na śniadanko , to jest to .A co Wy o tym sądzicie??

Gość BEZIK ZOSIK
przepraszam, że powtarzam temat , ale pomyliłam jego miejsce

Gość helgen
JA TEZ UWIELBIAM ZAKOPANE GORY I WSZYSTKO CO Z ZAKOPANEM ZWIAZANE MIESZKALAM TAM ROK I UWIELBIAM WRACACV CHOCIARZ TERAZ NIELATWO BO DOSC KOSZTOWNE.PODZIELAM TWOJE ZDANIE ZE ZAKOPANE TO CUDOWNE MIEJSCE ALE JA CZAS SPEDZAM W GORACH A NIE NA KRUPOWKACH BO CENTRA HANDLOWE MAM TEZ TU GDZIE MIESZKAM:) POLECAM KALATOWKI CZARNY STAW GASIENNICOWY,WODOGRZMOTY MICKEIWICZOWE I PRAWDZIWY OWCZY SER PROSTO OD BACY Z KUZNIC TAM JEST TAKA FAJNA BACOWKA:)

Gość cast away
Tatry - tak, Zakopiec - nie. Po jednym dniu miałem potąd tego badziewia. Tylko góry!!!!!!!!!!

Gość beosik
ZAKOPANE JEST THE BEST

Gość BEZIK ZOSK
niestety,po oscypku tak mi wali z ryja ze wszyscy faceci ode mnie uciekają :(

Gość plamkaa
Tatry tak, Krupówki i barany nie;) znaczy krupówki tez na tak ale bez dreptajacych po nich baranach;)

No dzięki helgen za propozycje, nie wszystkie miejsca obłażone , więc skorzystam ,kwaterkę mamy zawsze u gospodyni przy Krupówkach, więc skojarzenie sentymentalne , nie tylko związane z zakupowaniem , a że jedziemy z małymi to też ważne , że blisko na zakupy ( mam na myśli targ przy Gubałówce ).A jak przyjemnie po całodziennym wędrowaniu legnąć się w góralskiej chatce , buciory za oknem przewietrzyć , kocham Zakopca

Barany jakto barany łażą wszędzie i w samochodach jeżdżą , i żeby z ich powodu nielubić Krupówek ???

Barany jakto barany łażą wszędzie i w samochodach jeżdżą , i żeby z ich powodu nielubić Krupówek ???

No ale właściwie miałam na celu prowokację , BAŁTYK czy TATRY .Czy ktoś podejmie się przedstawić przewagę jednego nad drugim - latem !?????? Zapraszam

Gość bercikowa
w Zakopanem byłam tydziń temy , no SUPERR , to jest dla mnie cudne miejsce

Gość kaczorzastaaa
Uwielbiam Zakopane ... Ah hh cudne miejsce, latem wieczorkiem na krupówkach jest BOSKI klimat. A nie wspomne o wycieczkach gorskich, te widoki... Jak sobie przypomne droge na Kasprowy to ahhhh Fajnie sie szlo na morskie oko, tak spokojnie :) Za to Giewont to ledwo, ledwo weszlam ale warto bylo :) Uwielbiam hotel kolo ronda z basenem, zawsze tam rezerwuje :) Troche daleko do krupowek ale uwielbiam przechadzac sie z chlopakiem wieczorem trasa RONDO- KRUPOWKI ... Ahhhhh Jest tu ktos kto rowniez kocha ZAKOPANE ??????//

Gość tally wail_
A ja chociaz z Pomorza kupilam sobie mieszkanie w Zakopcu, teraz mam 2 domy, jeden na polnocy, drugi w gorach...

Gość mefisto mombrano
ja kocham zakopane moje ulubione miejsce jezdze tam z moja Anusia ❤️ juz zarezerwowalem na sierpien pensjonat :D

Gość chlop z mazór
Ja koham mazury i kaczki