Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym a boje sie

NEW LIFE 1-SZY TRYMESTR HERBATKA DLA PRZYSZŁYCH MAM PRZECIWKO NUDNOSCIOM

Polecane posty

Hejki, wlasnie wczoraj kupilam sobie ta herbate, bo juz naprawde mam dosc, niczego nie toleruje, a co gorsza nic nie moge pic bo biegne do kibelka. Ciekawa jestem czy to pomoze. Wiem ze sie nie przekonam dopoki nie sprobuje, ale szczerze mowiac troszke sie obawiam, czy oby napewno moge pic tą herbate bez szkody dla dzidziusia? Czy moze ktos mial juz z nia doczynienia i wie cos na jej temat. Zastanawiam sie czy nie przejsc sie do apteki i nie zapytac. Co wy o tym sadzicie?

Gość no ja nie wiem ale pisze tu b

Gość abababanajaaj
bo sie zastanawiam czy mozna pic mietowa herbate

Gość Paprotka27
Ja ją piłam, akurat co do tych właściwości przeciwwymiotnych itd to akurat nie jestem przekonana bo mdłości i tak miałam;) z tym że parzyłam ją bardzo słabą. W jakiejś gazetce dla przyszłych mama ją polecali więc nie wydaje mi się zeby była szkodliwa. Szczerze mówiąc w smaku taka sobie i juz kolejej herbaty z tej serii nie zakupiłam. Herbaty mietowej tez napiłam się ostatnio bo już nie mogłam wytrzymac z moim żołądkiem:(

Nie wiem czy to moze sila umyslu , ale wypilam sobie jakas chwilke temu, i nie powiem zebym sie czula jakos zle, do idealu tez daleko, ale to i tak sukces bo jej nie zwrocilam i sie nie zapowiada. Moze w koncu zjem sniadanie, o jak bym chciala. To moja druga ciaza , a przy pierwszej nie mialam takich ekscesow, czulam sie bardzo dobrze. W porownaniu z tym teraz niebo a ziemia. Miejmy nadzieje ze tylko do 3 miesiaca sie utrzyma.