Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewrazliwiona

dodatkowe zabezpieczenie

Polecane posty

Gość przewrazliwiona

hej dziewczyny mam takie pytanie do Was,:-))) otoz pragne zaczac z moim chlopakiem wspolzycie i z tego powodu zaczalam brac tab anty:-)ale naczytalam sie tyle o wpadkach nawet przy braniu anty ze teraz sie boje , moze ja tez zle przyjmuje itp. i chcialabym dodatkowo uzywac prezerwatywy:-)i co mi radzicie? wole sie zabezpieczyc dobrze niz pozniej lamentowac i czekac na okres jak na zbawienie....z czasem moze bede tylko z tab bez gumki ale na poczatek wwolalabym z..........Co o tym myslicie?moze za bardzo przesadzam z tym zbezpieczeniem odpiszcie pozdro:-)

Gość gumki - bleeeee

Gość przewrazliwiona
moze ktos mi napisze cos wiecej na ten temat?????????

Gość załóż jeszcze kalosze

przesadzasz....gdzie się niby TYLE naczytałaś o wpadkach przy braniu tabletek? bo ja tylko czytałam wymyślone historyjki typu \"koleżanka koleżanki.....\". wpadkę możesz mieć tylko gdy bierzesz nieregularnie, z lekami mogącymi miec jakieś interakcje z tabsami lub jeśli masz inne schorzenia wymienione w ulotce...są to jednak przypadki bardzo rzadkie rzec by mozna znikomej częstotliwości.....naparwde to niemożlwie by zdrowa dziewczyna stosująca się do zaleceń na ulotce miała wpadkę. gdyby tak było producenci tabletek musieliby płacić odszkodowanie jedno za drugim....a jakkoś nie słyszałam by takowe sprawy kiedykolwiek miały miejsce. dla wiarygodności mogę tez napisac że \"koleżanka mojej kolezamki...\" też nie słyszała:)

a ja powiem tak - zabezpieczam się podwójnie i mam czyste sumienie i spokojne nerwy przed okresem, bo to już jest 100% zabezpieczenia, a nie 99 % ;-) No ale ja jestem paranoiczką, jeśli chodzi o nieplanowaną ciążę...

Gość pikula
a ja stosuje tabsyi gumki i jeszcze panikuje:D

chociaż jak tak patrzę na niektóre wypowiedzi... \"biorę tabletki i w DNI PŁODNE ( :O ) uprawiałam petting. Dziś okres spóźnia mi się godzinę... czy to ciąża?\" ... to chyba jednak są ...

Ja jestem na tabletach już ponad 2 lata. Używamy TYLKO tabletek i ani razu nie miałam sytuacji kiedy mogłabym się martwić ciążą. Trzeba brać regularnie i nie ma obaw. Kocham się zawsze kiedy mam na to ochotę, również podczas 7 dniowej przerwy.

Gość przewrazliwiona
dzieki dziewczyny, bo mam te watpliwosci jak czytam te niektore tematy na forum.....np. dzis przeczytalam ze jedna dziewczyna napisala zeby nie przesadzac z witamina C jak sie bierze tab bo mozna miec dzidziusia ........nawet nie przeszlo mi przez mysl ze wit C moze szkodzic a ja codziennie pije soki przecierowe gdzie jest duzo wit C i co niby juz nie jestem zabezpieczona?